Ραγίζει καρδιές ο Ανδρέας Γεωργίου με το μήνυμα του – «26 χρόνια μας λείπεις μάνα»

Ανδρέας Γεωργίου

Ο Ανδρέας Γεωργίου στην πιο τρυφερή, από καρδιάς εξομολόγηση του...

Στην πιο τρυφερή, συναισθηματική του δημοσίευση προχώρησε ο Ανδρέας Γεωργίου πριν από λίγες ώρες στα social media. Αφορμή στάθηκε η μόνιμη σκέψη του αγαπημένη δημιουργού των «8 Λέξεων» στην μητέρα του.

Αυτό το διάστημα, ο Ανδρέας Γεωργίου προετοιμάζει τον επόμενο κύκλο της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ με το τηλεοπτικό κοινό να αναμένει με ενδιαφέρον τις εξελίξεις σε αυτή!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης θέλησε να συγκινήσει τους διαδικτυακούς του φίλους με ένα μήνυμα που πραγματικά ραγίζει καρδιές.

Σε αυτό απευθύνεται από καρδιάς στην αγαπημένη του μητέρα με λόγια που συγκλονίζουν. «18/8/94… 26 χρόνια σήμερα…. είμαστε ακόμα ενωμένοι και αγαπημένοι έτσι όπως μας ήθελες… μας λείπεις μάνα! #memorialday #mum #mother» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου στα social media.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Γεωργίου επέλεξε να συνοδεύσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση με δυο ξεχωριστά φωτογραφικά στιγμιότυπα με τις αντιδράσεις να κατακλύζουν το προφίλ του.

Μια τρυφερή πλευρά παρουσίασε, εκ νέου, ο Ανδρέας Γεωργίου στα social media…