Ραγίζει καρδιές η Κέλλυ Κελεκίδου: «Δυστυχώς δεν πρόλαβα να σε αποχαιρετήσω»

Κέλλυ Κελεκίδου

Δύσκολες ώρες βιώνει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Μια πολύ δύσκολη απώλεια καλείται να διαχειριστεί η Κέλλυ Κελεκίδου καθώς έφυγε από την ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο. Ο λόγος για την γιαγιά της τραγουδίστριας, όπως ενημέρωσε η ίδια το βράδυ της Πέμπτης μέσα από τα social media τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ειδικότερα, η Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα σύντομο απόσπασμα με την αείμνηστη γιαγιά της. Σαν συνοδεία αυτού, δε, έγραψε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριοί μήνυμα από την συμπρωτεύουσα όπου και ταξίδεψε με σκοπό να την συναντήσει για μια τελευταία φορά.

«Έφτασα με τόση λαχτάρα στην Θεσσαλονίκη για να έρθω να σε δω! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να σε αποχαιρετήσω».

@kellykelekidouofficial Έφτασα με τόση λαχτάρα στην Θεσσαλονίκη για να έρθω να σε δώ!Δυστυχώς δεν πρόλαβα να σε αποχαιρετήσω!😢Καλό παράδεισο γιαγιάκα μου…💔 Θα κρατάω πάντα τις ευχές σου και όλα όσα μου έχεις πεί πάντα με αυτό το χιούμορ που μονο εσύ ήξερες και έτσι θα πορεύομαι!Σ αγαπώ ❤️ #grandmother #kellykelekidou #foryou #foryoupage #fypシ #tikrokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Kellykelekidou

«Καλό παράδεισο γιαγιάκα μου…  Θα κρατάω πάντα τις ευχές σου και όλα όσα μου έχεις πει πάντα με αυτό το χιούμορ που μόνο εσύ ήξερες και έτσι θα πορεύομαι! Σ αγαπώ» γράφει η Κέλλυ Κελεκίδου για να λάβει θερμά σχόλια για συλλυπητήρια από τους διαδικτυακούς της φίλους.