Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Συγκατοίκηση στα βόρεια προάστια

Πύρρος Δήμας

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα φαίνεται πως έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Πύρρος Δήμας και η νέα σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα, φαίνεται πως έκαναν το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση τους. Σύμφωνα με όσα γράφει η Σάσα Σταμάτη στο «Secret» των Παραπολιτικών, το λαμπερό ζευγάρι ζει πλέον κάτω από την ίδια στέγη στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του χρυσού Ολυμπιονίκη. Το ζευγάρι, μάλιστα, έχει αρχίσει πια να κάνει και κοινές εμφανίσεις, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι είναι μαζί. Ο φωτογραφικός φακός τούς είχε απαθανατίσει στα γενέθλια της Ιωάννας Σιαμπάνη, που είναι καλή φίλη και των δύο, ενώ πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκαν στη λαμπερή πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και της Καίτης Γαρμπή στο νυχτερινό κέντρο «NOX» και διασκέδασαν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Αλλωστε, είναι γνωστό πως ο τραγουδιστής και ο αθλητής διατηρούν χρόνια φιλία. Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών βυθίστηκε στο πένθος από τα μέσα Ιουνίου του 2018, όταν η σύζυγός του, Αναστασία, άφησε την τελευταία της πνοή, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. «Ηρθε να μου πάρει συνέντευξη, έτσι γνωριστήκαμε. Επαθα πλάκα με το χαμόγελό της, την ψυχή της, το πώς αντιμετώπιζε τα πράγματα. Εβλεπες έναν άνθρωπο θετικό σε όλα. Ηταν για μένα μεγάλη δύναμη, στήριγμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ηταν δίπλα μου όποτε είχα πρόβλημα, ήταν εκεί, μαζί μου», είχε δηλώσει για εκείνη στον Νίκο Χατζηνικολάου, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Πύρρος Δήμας

Η Αφροδίτη Σκαφίδα ήρθε στη ζωή του τέσσερα χρόνια μετά και την έχει γεμίσει με χαμόγελο. Είναι κι εκείνη αθλήτρια, οπότε έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Στο τηλεοπτικό κοινό είχε συστηθεί μέσα από το «Survivor 3». Η 39χρονη αθλήτρια του στίβου αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ασχολείται με το άλμα επί κοντώ, και μάλιστα κατέχει πολλά ρεκόρ στο άθλημά της. Το 2019 μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, αφού πήρε την 4η θέση.