Πρωταγωνιστής του Game of Thrones εξομολογείται για τις ψυχικές του διαταραχές

Game of Thrones

"Δεν ήταν η πιο καλή στιγμή στη ζωή μου κι ενώ θα έπρεπε να νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, εγώ ένιωθα ευάλωτος."

Αποτελεί έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες του Game of Thrones και κατά την διάρκεια της επιτυχημένης σειράς απέκτησε φανατικούς θαυμαστές.

Ο Kit Harington, ο οποίος υποδύθηκε τον Jon Snow, μίλησε σε συνέντευξή του στο SiriusXM’s The Jess Cagle Show κι αποκάλυψε πως ήταν το διάστημα μετά το τέλος της σειράς, αφού χρειάστηκε να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης αντιμετωπίζοντας ψυχικές διαταραχές αλλά και προβλήματα με το αλκοόλ: » Αντιμετώπισα κάποιες ψυχικές δυσκολίες, τόσο μετά τη σειρά αλλά και στο τέλος αυτής για να είμαι ειλικρινής. Πιστεύω πως είχε να κάνει με τη φύση της σειράς και το ότι συμμετείχα για πολλά χρόνια. Μετά το φινάλε, πήρα ένα διάλειμμα, δεν ήθελα να δουλέψω για έναν χρόνο. Έπρεπε να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα»

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Δεν ήταν η πιο καλή στιγμή στη ζωή μου κι ενώ θα έπρεπε να νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, εγώ ένιωθα ευάλωτος. Ήταν μια ταραχώδης περίοδος, όπως περνούν αρκετοί γύρω στα 20 και τότε ξεκίνησα τη θεραπεία και να μιλώ στους ανθρώπους. Ήταν τρομακτική η εμπειρία να σου φωνάζει ο κόσμος στον δρόμο για τον ρόλο σου και να λαμβάνεις τόση προσοχή.»