«Πρόσφατα “έχασα” έναν φίλο μου από χάπια και αλκοόλ! Η μισή Ελλάδα “πίνει”…»

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται…

Ο Θεόφιλος Βανδώρος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού και μίλησε μεταξύ άλλων για τα πάθη του, ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα “έχασε” έναν φίλο του από χάπια και αλκοόλ.

Λάθη έκανες;

Πολλά λάθη γεμάτος, άπειρα λάθη. Όλη η ζωή ένα λάθος.

Πάθη είχες;

Χιλιάδες, εκατομμύρια, τα περισσότερα από όλους. Τα πάντα, ότι μπορεί να φανταστείς, τα γνωστά, τα μη γνωστά… Τα πάθη είναι άβυσσος.

Ως γνωστά έχουμε στο νου μας το αλκοόλ, τις ουσίες, τον τζόγο…

Και ποιος δεν τα έχει κάνει αυτά τα πράγματα; Με τον τζόγο, επειδή μου αρέσει, είχα την τύχη να έχω γνωρίσει καλούς χαρτοπαίκτες, τζογαδόρους και είδα πόσο εύκολο είναι να σε κοροϊδέψουν σ’ αυτό το πράγμα, σαν ταχυδακτυλουργία. Τους τα έτρωγαν τα καζίνο και η ρουλέτα και ο Nick the Greek εκεί έχασε τα λεφτά του. Έχω κάνει και τζόγο, αλλά δεν έχω χάσει από τίποτα πάντως. Ότι κι αν έχω κάνει, μπορεί να μου έχει αφήσει σημάδια, αλλά δεν έχασα… Κέρδισα.

Πέρασες από αλκοόλ και από ουσίες;

Μου αρέσει το αλκοόλ, αλλά δεν έχω πρόβλημα, πάλι είχα την τύχη να έχω φίλους που ήταν πολύ καλοί πότες, κι έχω μάθει να πίνω χωρίς πρόβλημα. Δεν ξύπνησα κανένα πρωί και να μου λείπει το μπουκάλι μου. Έχει γίνει ένα μεγάλο παραμύθι αυτό με τις ουσίες. Η μισή Ελλάδα «πίνει» και αν δεν «πίνει» τα παράνομα, «πίνει» τα νόμιμα χάπια που παίρνουν από το φαρμακείο. Είναι πολύ άσχημο πράγμα τα χάπια. Κι αυτά που παίρνουν για την κατάθλιψη να τα κόψουν και να μην τα συνδυάζουν με το ουίσκι ή το κρασί τους, γιατί κάνουν ζημιά. Πρόσφατα «έχασα» ένα φίλο με αυτόν τον τρόπο.

Θεόφιλος Βανδώρος