Προκαλεί ο Θάνος Τζήμερος για Τζώρτζια Κεφαλά: «Γιατί βγάζει το μισό της β…ζί απ’ έξω;»

Τζήμερος Κεφαλά

"Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή", σχολιάζει ο Θάνος Τζήμερος.

Στο προσκήνιο για τα προκλητικά του σχόλια έρχεται και πάλι ο Θάνος Τζήμερος. Ο γνωστός πολιτικός, λίγες μόλις ημέρες μετά την «επίθεση» στη Σοφία Ζαχαράκη για την τοποθέτησή της στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, επανέρχεται με νέα ανάρτηση.

Αυτή τη φορά ο Θάνος Τζήμερος βάζει στο στόχαστρο τη νεοεκλεγείσα βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας και γνωστή τραγουδίστρια, Τζώρτζια Κεφαλά, με αφορμή τις στυλιστικές της επιλογές κατά την ορκωμοσία της νέας Βουλής, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα.

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter, ανεβάζοντας φωτογραφία της τραγουδίστριας.

Λίγο αργότερα ο Θάνος Τζήμερος προχώρησε σε νέα δημοσίευση, βάζοντας αυτή τη φορά στο κάδρο για τον ίδιο λόγο και τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος επέλεξε ένα πιο casual πουκάμισο για την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας Βουλής.

«Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;», γράφει ο πρώην πολιτικός.