Πρόδρομος Τοσουνίδης: «Έφτασα εκτός ορίων, είπα όλα όσα με είχαν πειράξει και έφυγα»

Πρόδρομος Τοσουνίδης

Στην πιο δύσκολη συνεργασία "επέστρεψε" ο Πρόδρομος Τοσουνίδης.

Με αφορμή την θεατρική συνεργασία με την Μιμή Ντενίση μίλησε ο Πρόδρομος Τοσουνίδης στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Θάνο Ξάνθο. Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη συνεργασία που είχε μέχρι σήμερα από την οποία και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Πώς είναι να συνεργάζεσαι με τη Μιμή Ντενίση;

Η Μιμή είναι «βράχος», είναι σπουδαία, είναι μία κυρία! Είναι ένας πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος με γνώσεις και εμπειρία πάνω στο θέατρο, την ιστορία, κλπ. Θα την χαρακτήριζε κανείς και «κινητή εγκυκλοπαίδεια», καθώς μαθαίνεις πολλά δίπλα της. Είναι μία θιασάρχης που δεν πανικοβάλλεται ακόμη και στις δυσκολίες, χαμογελά, είναι πολύ υποστηρικτική, έχει άφθονο χιούμορ και βρίσκει λύσεις στο λεπτό σε καθετί που μπορεί να προκύψει. Ενδιαφέρεται για όλους, μας δίνει λύσεις ακόμη και σε προσωπικά προβλήματα. Κάνουμε ακόμη και αστεία πάνω στη σκηνή. Είναι ένας ζωντανός άνθρωπος και δημιουργεί ένα υπέροχο κλίμα.

Έχει υπάρξει ποτέ στιγμή στην έως τώρα πορεία σου, που αποχώρησες γιατί δεν ήταν καλές οι συνθήκες συνεργασίας;

Ναι μου έχει τύχει.  Έχω αποχωρήσει από θεατρική παράσταση 15 ημέρες πριν την πρεμιέρα. Είμαι πολύ υπομονετικός γενικά, αλλά έφτασα εκτός ορίων, είπα όλα όσα με είχαν πειράξει κι έφυγα.