Η Πριγιάνκα Τσόπρα μιλάει στον Γιώργο Σατσίδη

Πριγιάνκα Τσόπρα

Αποκλειστική συνέντευξη για την εκπομπή Buzz του OTE TV.

Την ανερχόμενη Ινδή ηθοποιό, πρώην τοπ μόντελ και νυν ακτιβίστρια Πριγιάνκα Τσόπρα, συνάντησε ο Γιώργος Σατσίδης, σε μία αποκλειστική συνέντευξη για την εκπομπή Buzz του OTE TV, στο Λονδίνο.

Η ηθοποιός, που το 2000 αναδείχθηκε ‘Μις Κόσμος’, ερμηνεύει την πράκτορα Αλεξ Πάρις στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Quantico, ενώ σύντομα θα την δούμε στην κινηματογραφική αναβίωση του Baywatch. Πάντως η ίδια δηλώνει ότι πλέον δεν έχει χρόνο ούτε για να κοιμηθεί, αλλά δεν την νοιάζει αφού στόχος της είναι «να κατακτήσει τον κόσμο».

Η εντυπωσιακή Ινδή ασχολείται και με το τραγούδι – έχει τραγουδήσει με μύθους της ποπ όπως οι Pitbull & will. i. am, ενώ έχει αναπτύξει και ακτιβιστική δράση, καθώς υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών, την ισότητα όλων των ανθρώπων ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικής ταυτότητας, έχει συχνά καταγγείλει τους βιασμούς γυναικών στην πατρίδα της αλλά και τους γάμους ανάμεσα σε παιδιά ή τους γάμους παιδιών με ενηλίκους. Ανακυρήχθηκε, μάλιστα, από το περιοδικό ΤΙΜΕ ως ένας από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη. Το ακτιβιστικό της έργο όμως δεν σταματάει εκεί. Η ηθοποιός έχει πάρει μέρος σε καμπάνιες ενημέρωσης για τον καρκίνο, και από το 2008 συνεργάζεται με τη UNICEF σε θέματα που αφορούν στα δικαιώματα των παιδιών.

Το περίφημο Quantico, η σειρά που την καθιέρωσε στις ΗΠΑ, ξεκίνησε να προβάλλεται στις 27 Σεπτεμβρίου 2015 από το ABC. Ο 2ος κύκλος της σειράς έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στην Αμερική και στην Ελλάδα έρχεται τον Ιανουάριο, μέσα από το κανάλι Fox Life.

Το Quantico παρακολουθεί τη ζωή μίας ομάδας πρακτόρων του FBI σε δύο χρονικές περιόδους, σήμερα και πίσω, στα χρόνια της εκπαίδευσής τους. Οταν μία εξ αυτών, η Αλεξ Πάρις, κατηγορείται πως συμμετείχε σε τρομοκρατική ενέργεια στο κέντρο της Νέας Υόρκης, τότε αρχίζει να αναζητεί εκείνους που τη στοχοποίησαν – παγίδευσαν, για να διαπιστώσει ότι κανείς δεν είναι υπεράνω υποψίας, ούτε καν οι δικοί της άνθρωποι.

Μην χάσετε την αποκλειστική συνέντευξη της Πριγιάνκα Τσόπρα αυτή την Κυριακή στο Buzz στις 20.30 στο ΟΤΕ CINEMA 1 HD.