Ποζάρει ολόγυμνος με την κιθάρα του και δηλώνει: «Η Φαίη Σκορδά είναι top σε όλα»!

Χρήστος Ζωτιάδης

"Ερωτικά ήμουν και είμαι πολύ άτακτος χαρακτήρας..."

«Θέλω να τραγουδήσω ημίγυμνος στη Φαίη Σκορδά!», δήλωσε πριν μερικό καιρό ο Χρήστος Ζωτιάδης, frontman του συγκροτήματος 719, που άναψε φωτιές με το show του επί σκηνής στο MadWalk. Τα νέα είχαν φτάσει τότε στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά είχε μείνει άφωνη!

Σε συνέντευξη που δίνει σήμερα στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα, ο Χρήστος Ζωτιάδης -γυμνός- διευκρινίζει: «Ήταν μια αυθόρμητη απάντηση. Για πλάκα έγινε. Επίσης, δεν εννοούσα ότι ήθελα να τραγουδήσω στο σπίτι της Φαίης Σκορδά ημίγυμνος, όπως είπαν. Με ρώτησαν κάτι και η Φαίη μου ήρθε στο μυαλό, που για μένα είναι top σε όλα».

Χρήστος Ζωτιάδης

Ο ίδιος δηλώνει για τα ερωτικά του: «Ερωτικά ήμουν και είμαι πολύ άτακτος χαρακτήρας. Είχα λοιπόν μια σχέση πολλά χρόνια με μια κοπέλα, πολύ ωραίο άνθρωπο, που ήταν για μένα κάτι πολύ σημαντικό και πηγαίναμε για κάτι σοβαρό. Ένα βράδυ, σε κοινές διακοπές με άλλα πέντε ζευγάρια που είχαμε πάει σε μια βάφτιση, βγήκαμε έξω, μεθύσαμε, γυρίσαμε στο δωμάτιο και εκείνη κάποια στιγμή έψαξε το κινητό μου. Εκεί βρήκε τα πάντα. Ερωτικά μηνύματα, φωτογραφίες, συνομιλίες, όλα. Τα οποία, ως κλασικός νάρκισσος, τα είχα κρατήσει όλα. Και σε μια νύχτα κατέστρεψα ό,τι είχα χτίσει χρόνια».

Χρήστος Ζωτιάδης

Άρα εσύ ήσουν ο άπιστος, δική σου η ευθύνη.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν ξέρω πού πάει η ευθύνη σε μια απιστία. Μπορεί να κερατώσεις, αλλά να φταίει και ο άνθρωπος που είστε μαζί. Αλλά ναι, σαφώς εγώ βγήκα ο φταίχτης. Ένιωσα άσχημα, γιατί στεναχώρησα έναν άνθρωπο που είχε πιστέψει πολύ σε μένα, όπως στεναχώρησα και τους δικούς της ανθρώπους. Απλώς μερικές φορές η σχέση μπορεί να τελειώνει και να μην έχουμε τη θέληση να φύγουμε. Εγώ αυτό κατάλαβα. Μου είχε τελειώσει πολύ πριν τελειώσει επίσημα».

Πόσα χρόνια ήσασταν μαζί;

Τέσσερα χρόνια, πολλά. Τα περισσότερα που έχω κάνει σχέση στη ζωή μου.

Ξαναμιλήσατε;

Ποτέ. Θα ήταν πολύ τοξικό. Ήταν άσχημος ο τρόπος που λειτούργησα. Το ξέρω, το δέχομαι. Αλλά είχα βολευτεί κιόλας σε μια κατάσταση που, όπως σου είπα, είχε σβήσει.

«Θέλω να τραγουδήσω ημίγυμνος στη Φαίη Σκορδά»! Έπαθε σοκ η παρουσιάστρια…