Πού μένει σήμερα η Ντίνα Κώνστα;

Ντίνα Κώνστα

Η Ντίνα Κώνστα αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα και μετακόμισε εκτός του λεκανοπεδίου.

Μπορεί όλοι να ψάχνουν την Ντίνα Κώνστα για να μάθουν νέα της, ωστόσο η ίδια δεν μένει πλέον στην πρωτεύουσα, αλλά αρκετά μακριά από αυτή, μαζί με τα αγαπημένα της ανίψια. Η θρυλική Ντένη Μαρκορά από τους Δύο Ξένους, αποφάσισε μετά το τέλος της πανδημίας του κορονοϊού να αφήσει το κλεινόν άστυ και να μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος, εκεί όπου ο COVID-19 δεν θα μπορούσε να έχει πρόσβαση.

Η Ντίνα Κώνστα, σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, αναφέρει: «Είναι αλήθεια ότι έχω φύγει από την Αθήνα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Πάνε περίπου 15 μήνες από τότε που η Ντίνα Κώνστα με το ξέσπασμα της πανδημίας και έπειτα από προτροπή των ανιψιών της αποφάσισε να αφήσει το σπίτι της στο Παγκράτι και να μεταφερθεί εκτός Αθήνας. Άλλωστε η ίδια, όπως έχει πει στο παρελθόν, δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο επάγγελμα το οποίο λάτρεψε από μικρή κοπέλα.

Τα 83 χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη της, καθώς και οι δεκάδες ρόλοι τους οποίους έχει υποδυθεί, δεν της έχουν αφήσει κανένα απωθημένο, παρ’ όλη την αγάπη που γνωρίζει από τον κόσμο, ακόμα και σήμερα που τα φώτα της δημοσιότητας έχουν φύγει από πάνω της.

Την τελευταία φορά που μίλησε δημόσια η Ντίνα Κώνστα ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η ίδια είχε λυγίσει από τον θάνατο του καλού της φίλου και συνεργάτη στους Δύο Ξένους, Δημήτρη Τσούτση.