Που χάθηκε η σέξι Ζέτα Λογοθέτη;

Τι κάνει σήμερα το καυτό μοντέλο;

Μελαχρινή ή ξανθιά, η Ζέτα Λογοθέτη μονοπωλούσε αδιαμφισβήτητα το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού τη δεκαετία του ’90, ενώ το βιογραφικό της περιλάμβανε τίτλους ομορφιάς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 1994 πήρε τον τίτλο της Μις Ελλάς, στην Τουρκία ανακηρύχθηκε Καλύτερο Μοντέλο στη Μεσόγειο και στην Ισπανία είχε στεφθεί Παγκόσμια Πριγκίπισσα Τουρισμού.

zeta

Η εκρηκτική εμφάνιση της την έκανα a-list μοντέλο στα fashion shows, ενώ κάθε φωτογράφιση της αποτελούσε εγγύηση για …sold out στο περιοδικό που τη φιλοξενούσε. Σήμερα, ωστόσο όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso είναι full time μαμά και απασχολείται επαγγελματικά στην επιχείρηση ξυλείας του συζύγου της, ενώ και η ίδια φτιάχνει χειροποίητα ξύλινα διακοσμητικά.

Όταν η καριέρα της ήταν στο peak, αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και να ακολουθήσει το δρόμο της καρδιάς της. Έτσι, στα 25 παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Βαρσάμη, ιδιοκτήτη Ξυλεμπορικής Δομικής στον Ασπρόπυργο και τρία χρόνια αργότερα απέκτησε την 10χρονη σήμερα κόρη της. Η Ζέτα Λογοθέτη έχει ακόμα ένα γιο έξι ετών.

zetalogotheti1

Δείτε πως άλλαξαν στο χρόνο και άλλοι celebrities!