Πού χάθηκε η Μαρία Σταματέρη; Με τι ασχολείται σήμερα;

Μαρία Σταματέρη

Εγκατέλειψε τα τηλεοπτικά πλατό. Πώς περνάει την καθημερινότητά της;

Αν και υπήρξε η ισχυρή γυναίκα πίσω από έναν εξίσου δυναμικό άνδρα, τον Σταμάτη Μαλέλη, η Μαρία Σταματέρη διέγραψε μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της τηλεόρασης ακόμη και μετά το διαζύγιό τους, αφού είχε την πλήρη στήριξή του στα μετέπειτα πρότζεκτ της. Η παρουσιάστρια ήταν εκείνη που λάνσαρε το lifestyle ρεπορτάζ στη μικρή οθόνη, μέσα από εκπομπές στις οποίες φιλοξενούσε συνεντεύξεις και κυρίως εξομολογήσεις από celebrities, που συζητήθηκαν.

Η ζωή της σήμερα

Σήμερα, όπως γράφει η Τεριάννα Παππά στην εφημερίδα Espresso, έχοντας διαγράψει σημαντική πορεία στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, ασχολείται με το site της gamosgala.gr, το οποίο «τρέχει» μαζί με την κόρη της Δέσποινα Μαλέλη. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που ασχολείται με τον γάμο, ενώ φιλοξενεί και θέματα lifestyle. Αν κι αυτό το διάστημα η Μαρία βρίσκεται σε διακοπές, εξακολουθεί να οργανώνει την ύλη του «παιδιού» της, που έχει «στηθεί» με βάση το προσωπικό της γούστο. Αν και πολλές φορές νιώθει ότι της λείπει η τηλεόραση, η ίδια ανακαλύπτει ότι είχε στερηθεί πολλά πράγματα, απλά και καθημερινά, και έτσι τώρα προσπαθεί -όσο μπορεί- να καλύψει το κενό.

[dfp_ads id=236982]

Πριν από μερικά χρόνια, η Μαρία Σταματέρη αποφάσισε να αποχωρήσει και να απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά πλατό. Τότε ήταν που άρχισε να «παιδεύει» την ιδέα ενός ιστοτόπου, με αντικείμενο που θα προσέλκυε τις γυναίκες. Κάπως έτσι «γεννήθηκε» το gamosgala.gr.

Εκτός από την τηλεόραση, η δημοσιογράφος εργάστηκε και στο ραδιόφωνο, κάνοντας μάλιστα εκπομπή στον Αθήνα 9,84, ενώ το όνομά της είχε συμπεριληφθεί σε εκείνα που ήταν υποψήφια για τηλεοπτικά πρότζεκτ στην κρατική τηλεόραση το 2013. Ωστόσο, εκείνη επέλεξε να μείνει μακριά από τις κάμερες και να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο -κυρίως- της κοινωνικής της ζωής.

Πλέον κάνει σπάνιες εμφανίσεις, όπως μετρημένες είναι και οι συνεντεύξεις που δίνει. Απολαμβάνει τις μέρες της στην πατρίδα της, τη Λήμνο, την οποία επισκέπτεται συχνά, καθώς και τις πολύτιμες στιγμές με την κόρη της.

Όσο για την προσωπική της ζωή; Η Μαρία φροντίζει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (αν και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστή κάποια νέα σχέση στη ζωή της), ενώ διατηρεί άψογες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, αφού και οι δυο μοιράζονται την αγάπη τους για τη Δέσποινα.