«Ποτέ δεν υπήρξε προτεραιότητα μου το σεξ»

«Το σεξ ήταν πάντα τελευταίο».

Η Σοφία Βογιατζάκη απαντά σε σε ερώτηση της Ρενέ Σαραντινού στο περιοδικό Λοιπόν για το αν έχει ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή της.

«Δεν έχω παράπονο, έχω περάσει καλά, πολύ όμορφα, αλλά έχω περάσει κι άσχημα. Έχω μεγαλώσει, έχω ωρισμάσει, δεν είναι για να ξοδεύομαι και να χάνω χρόνο. Πρέπει να αξίζει τον κόπο πραγματικά κάποιος, στο 100% για να ασχοληθώ. Ούτως ή άλλως, ποτέ δεν υπήρξε προτεραιότητα μου το σεξ σ’ αυτή τη ζωή, εννοώ για να κάνω μια σχέση, δεν είναι το σεξ αυτό που με κινεί. Με κινεί το μυαλό, η καρδιά, η ψυχή και το μεγαλείο της προσωπικότητας του. Το σεξ ήταν πάντα τελευταίο. Δεν το χωράει το κεφάλι μου, δεν μπορώ να καταλάβω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι ασέξουαλ ή ανέραστη, απλώς δεν είναι αυτό που με κινεί.

Ακούω να λένε: «Έχω να κάνω σεξ τόσο καιρό…», ναι ΟΚ και; Δηλαδή τι; Δεν νιώθω να χτυπάνε τα δικά μου ρολόγια, ούτε οι ορμόνες μου τρελαίνονται ούτε τα βιολογικά μου ρολόγια για παιδί έχουν τρελαθεί, δεν έχουν χτυπήσει. Μήπως χτυπάνε και δεν τ’ ακούω; Μήπως κωφεύω; Δεν ξέρω… (Γέλια) Ο καθένας είναι με το χαρακτήρα του, αλλά δεν το αντιλαμβάνονται αυτό που λένε. Εμένα, αν με γοητεύσει κάποιος με το μυαλό του, τότε αρχίζει να με τσιτώνει, με εξιτάρει και αρχίζω και σκέφτομαι και ερωτικά. Αν δεν… τίποτα, ούτε «κου – κου», ούτε «μου- κου».