«Ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσο με έχει βοηθήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Από την πρώτη στιγμή ήμασταν πολύ δεμένες. Και αυτά δεν τα λέω για να τα πω, τα αισθάνομαι».

Στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα έδωσε συνέντευξη η Μαρία Αντωνά, η οποία μίλησε για το Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Απέναντί σας έχετε αμιγώς ενημερωτικές εκπομπές, που έχουν πολλή ζήτηση τώρα.

Πάντα το Happy Day είχε απέναντι ενημερωτικές εκπομπές. Το πρωινό με τον Παπαδάκη ήταν ενημερωτικό όλα τα χρόνια. Πιστεύω ότι, με έναν πολύ ωραίο και άμεσο τρόπο, έχουν καταφέρει η εκπομπή και η Σταματίνα Τσιμτσιλή να συνδυάσουν όλα τα θέματα. Ακόμα κι εμείς που βρισκόμαστε εκεί μαθαίνουμε πολλά πράγματα, που μπορεί να μην τα ξέραμε αν ασχολούμασταν μόνο με την ενημέρωση. Μας βοηθά πολύ κι εμάς τους ίδιους. Είναι πολύ σημαντικό να εξηγείς σε κάποιον με απλά λόγια τι ακριβώς συμβαίνει. Και θεωρώ ότι η εκπομπή το έχει πετύχει αυτό 100%.

Δεύτερη χρονιά φέτος στο Happy Day. Το ήθελες πολύ;

Από την αρχή ήθελα πάρα πολύ να πάω σε αυτή την παρέα. Με τον καιρό οι ανθρώπινες σχέσεις γίνονται καλύτερες και πιο δεμένες, οπότε φέτος νομίζω ότι εξελίσσεται πιο όμορφα η χρονιά.

Μαρία Αντωνά

Η σχέση σου με την Σταματίνα πώς είναι;

Είναι εξαιρετική. Την αγαπώ πάρα πολύ. Από την πρώτη στιγμή ήμασταν πολύ δεμένες. Και αυτά δεν τα λέω για να τα πω, τα αισθάνομαι. Τα ξέρουν και οι δικοί μου άνθρωποι, οι φίλοι μου και η οικογένειά μου. Η Σταματίνα με στήριξε από την πρώτη στιγμή. Ότι κι αν γίνει με την εκπομπή, ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσο με έχει βοηθήσει. Μαθαίνω πολλά πράγματα από εκείνη. Είναι ένας άνθρωπος από τον οποίο έχεις να πάρεις πολλά πράγματα, και ως γυναίκα και ως επαγγελματία.