«Ποτέ δεν είχα “χρυσά συμβόλαια” στην τηλεόραση! Δεν πληρώθηκα με υπέρογκα ποσά»

Βίκυ Καγιά

«Και δεν το λέω με παράπονο. Άλλωστε, πάντα έκανα επιλεκτικά πράγματα. Αλλά, μέσα στην κρίση…».

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε η Βίκυ Καγιά που μίλησε μεταξύ άλλων και για την τηλεόραση.

[dfp_ads id=236982]

Η τηλεόραση σου είχε λείψει το προηγούμενο διάστημα;

Όχι. Και σου μιλάω με απόλυτη ειλικρίνεια. Γιατί αυτά που μου λείπουν, είναι όσα με αφορούν. Όταν κάτι μου αρέσει, το κάνω. Όπως έκανα στο παρελθόν το «Annie» και τους «Παραγωγούς» – τι αλησμόνητη εμπειρία! Αλλά, ξέρω ότι δεν είναι η κύρια δουλειά μου αυτή. Το κάνω by the way. Η τηλεόραση δεν είναι προτεραιότητά μου. Ό,τι κάνω το κάνω, όμως, με χαρά. Και για να απαντήσω και στην ερώτησή σου, η τηλεόραση δεν μου έλειψε γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα. Δεν γίνεται. Επέστρεψα τώρα, για να παρουσιάσω κάτι που έχει σχέση με την πορεία και την καριέρα μου. Δεν πρόκειται να είμαι στην τηλεόραση για να είμαι απλά στο γυαλί και να με βλέπετε. Δεν έχω τέτοιο «ψώνιο» (γελάει).

Βίκυ Καγιά

Ούτε τα χρήματα της τηλεόρασης σου έλειψαν;

Ποτέ δεν πληρώθηκα με υπέρογκα ποσά από την τηλεόραση, ούτε είχα «χρυσά συμβόλαια». Και δεν το λέω με παράπονο. Άλλωστε, πάντα έκανα επιλεκτικά πράγματα. Αλλά, μέσα στην κρίση, ποιος θα σου δώσει τρελές αμοιβές; Το ζήτημα πια είναι να παίρνουμε αυτά που έχουμε συμφωνήσει.

Σε αυτό το χώρο είσαι από τα 14 σου χρόνια, Βίκυ. Πώς καταφέρνεις να είσαι ακόμα στην πρώτη γραμμή, σε επιδείξεις μόδας και εξώφυλλα, να σε κατατάσσουν όλοι ως «ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Ελλάδας», ενώ όλοι υποστηρίζουν ότι «το modeling έχει ημερομηνία λήξης»;

Άρχισα στα 14 μου και σήμερα είμαι 38 ετών – δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες, όπως ξέρεις. Θα σου έλεγα πως αυτό που δεν έχει ημερομηνία λήξης είναι η καριέρα – όταν είναι σοβαρή. Βλέπεις τα supermodels του εξωτερικού, που είναι 40, 50, ακόμα και 60 ετών και φωτογραφίζονται ακόμα. Αλλά, για ειδικά πράγματα. Πλέον, δεν κάνω τα εξώφυλλα που έκανα στα 19 ή στα 25 μου – είμαι πολύ πιο επιλεκτική. Σκέψου πως και αυτό το εξώφυλλό μας το προγραμματίζαμε από τα μέσα καλοκαιριού, αλλά τώρα ήταν η ιδανική συγκυρία για να το κάνουμε. Μιλάμε, πλέον, για άλλα concepts, για πράγματα που συμβαδίζουν με την ηλικία μου και την αισθητική μου όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα στα χρόνια. Αν μου πουν, για παράδειγμα, να διαφημίσω μία κρέμα ή να φωτογραφηθώ για την καμπάνια της, δεν θα είναι κρέμα για εφήβους, αλλά για γυναίκες 40 ετών όπως εγώ.

Βίκυ Καγιά