Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Super Κική: «Γνωστό παρατράγουδο, η ανοησία καταντάει αηδιαστική»

Γιαννόπουλος Κική

"Ένα "βούλωσε το πια" βγήκε αυθόρμητα από το στόμα μου", τονίζει ο ραδιοφωνικός παραγωγός, με αφορμή τα σχόλια της YouTuber για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Την αγανάκτησή του για τα σχόλια που έκανε η Super Κική για τον Σταύρο Ξαρχάκο εξέφρασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του για όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην Twitter).

Μάλιστα, δεν «μάσησε» τα λόγια του και χρησιμοποίησε αρκετά αιχμηρούς χαρακτηρισμούς για τη γνωστή YouTuber.

«Μόλις είδα το βίντεο με όσα είπε ένα γνωστό «παρατράγουδο» για τον τιτανοΤΕΡΑΣΤΙΟ Σταύρο Ξαρχάκο, έναν από τους εναπομείναντες θρυλικούς συνθέτες του Ελληνικού τραγουδιού και ένα «βούλωσε το πια» βγήκε αυθόρμητα από το στόμα μου. Κάποιες φορές η ανοησία καταντάει αηδιαστική», έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Η Super Κική αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη με τον Σταύρο Ξαρχάκο, όταν η ίδια δούλευε σερβιτόρα σε νυχτερινό μαγαζί.

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (με τα χέρια του) και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”. Δεν βλέπω κανένα παλικάρι να τραγουδάει, βλέπω έναν μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω με δυο ποτήρια κρασί στον δίσκο. Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”.

Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και εγώ πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα…α που έκανε. Πού να καταλάβω εγώ ότι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες και κουνούπια», περιέγραψε χαρακτηριστικά μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Το απόσπασμα μεταδόθηκε το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Yes, ενώ αντίστοιχη αντίδραση είχε μέσω Instagram και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.