Πώς θα είναι ο Μάιος σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Είναι νομίζω ξεκάθαρο σε όλες μας ότι ο Απρίλιος ήταν ένα ιδιαιτέρως δύσκολος μήνας. Τελείωσε όμως.

Ουφ! Ήρθε ο Μάης. Θα είναι καλύτερα τα πράγματα; Τι προβλέπει ζώδιο και ωροσκόπος;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

ΚΡΙΟΣ
Το ξεκίνημα του Μαΐου σε βρίσκει αντιμέτωπη με αρκετά δύσκολες καταστάσεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα. Μέχρι τις 7, που ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο, κάποια από τα σχέδιά σου μπορεί να ανατραπούν και να νιώσεις απογοητευμένη. Ωστόσο, με την εύνοια που θα σου στείλει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 3 και μετά, η συμπαράσταση αγαπημένων προσώπων και η απρόσμενη βοήθεια που θα πάρεις από αυτά, θα τονώσουν το ηθικό σου και θα σου χαρίσουν μία αισιόδοξη ματιά. Κάνε υπομονή και μην παραιτείσαι από τις προσπάθειες, γιατί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον κυβερνήτη σου να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό από τις 20, το πλανητικό σκηνικό θα διευκολύνει κατά πολύ τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις άδικα σκηνές ζήλιας στον σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να ελέγξεις τη ζωή του, λόγω έλλειψης ψυχραιμίας και ορθής σκέψης. Πρόσεξε λίγο με την συμπεριφορά σου αυτή γιατί θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα και μπορεί να οδηγηθείς στο χωρισμό! Δεν πρέπει να αφήνεις τρίτους να σε επηρεάζουν με τα λόγια τους, γιατί το κάνουν από ζήλια και μόνο. Οι singles που αναζητάτε τον ιδανικό σύντροφο στη ζωή σας, να ξέρετε πως θα σας δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσετε ξαφνικά πάνω σε μετακίνηση, γι’ αυτό μην διστάσετε να ξεκινήσετε τώρα μια σχέση, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να εξελιχθεί αργότερα σε κάτι πιο σοβαρό. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο για να μπορέσουν οι άλλοι να σας πλησιάσουν πιο εύκολα και να σας γνωρίσουν καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα προσπάθησε να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές που θα προωθήσουν καλύτερα τα συμφέροντα σου και μην κολλάς σε υποθέσεις που από καιρό τώρα έχουν «δείξει» ότι δεν προχωράνε. Από τις 7 μέχρι τις 29 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στους Διδύμους, κάνε μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τους συνεργάτες σου και μην επιμένεις στις απόψεις σου, δημιουργώντας αντιπαραθέσεις και λογομαχίες. Επεξεργάσου καλά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στους Διδύμους και μην κάνεις μαύρες σκέψεις εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθεις. Xειρίσου με σύνεση τα οικονομικά σου και μη δανείζεις χρήματα σε πρόσωπα για τα οποία δεν είσαι απόλυτα σίγουρη για τη φερεγγυότητά τους. Τα έξοδά σου το τελευταίο διάστημα είναι υπερβολικά και αν δεν προσέξεις, η κατάσταση σε λίγο καιρό θα στραφεί εις βάρος σου.

Διαβάστε όλες τις προβλέψεις στο TLIFE