Πόπη Τσαπανίδου: «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο, ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά»

Πόπη Τσαπανίδου

"54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας" εξομολογείται η Πόπη Τσαπανίδου.

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η Πόπη Τσαπανίδου, το απόγευμα της Παρασκευής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την έλευση του πρώτου της εγγονού και την αλλαγή ρόλου που θα βιώσει σε λίγες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, η Πόπη Τσαπανίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ».

«Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά» πρόσθεσε τρυφερά η δημοσιογράφος στην ανάρτηση της.

«Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι. Να τους εχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκει δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα» συμπλήρωσε η Πόπη Τσαπανίδου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Popi Tsapanidou 💫 (@tsapanidou)

Παράλληλα, η Πόπη Τσαπανίδου επέλεξε να συνοδεύσει αυτό το μήνυμα με μια χαμογελαστή φωτογραφία που απέσπασε πλήθος αντιδράσεων!