Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν έχω πολλές παρέες…»

Πόπη Τσαπανίδου

"Κάνω καλή παρέα με τον εαυτό μου..."

Ουσιαστικά, η Πόπη Τσαπανίδου μεγάλωσε κι εκείνη μαζί με τα παιδιά της και προσπαθούσε να συνδυάζει αρμονικά όλους του ρόλους: Εκείνον της μητέρας, της γυναίκας, της δημοσιογράφου. Στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα, μίλησε για την προσωπική της ζωή.

«Δεν θυσίασα κάτι από τα τρία, απλά αναγκαστικά κάποιο από τα τρία έμενε πίσω, αλλά στην πορεία ερχόταν ξανά μπροστά. Από την άλλη, πρέπει να σου πω ότι πάντα ήμουν μοναχικός άνθρωπος, δεν είχα πολλές παρέες. Ακόμα και τώρα δεν έχω πολλές παρέες. Οι κοντινοί μου άνθρωποι είναι μετρημένοι. Κάνω, όμως, καλή παρέα με τον εαυτό μου», λέει γελώντας.

Οι μοναχικοί άνθρωποι, συνήθως κρύβουν και ένα μυστήριο. Είναι αυτό που λέμε μυστήρια τρένα. «Γνωστούς έχουμε πολλούς. Για να πω, όμως, πως έχω έναν φίλο, θα πρέπει πρώτα να του έχω ανοίξει την ψυχή μου, να σεβαστώ απόλυτα τις αρχές και τις ιδέες του. Και στο λέω αυτό γιατί και εγώ έχω λίγο περίεργες ιδέες, μιας και οι απόψεις μου διαφέρουν αρκετά από εκείνες του μέσου όρου. Για να βρω λοιπόν ένα αντίστοιχο μυστήριο τρένο, δυσκολεύομαι λιγάκι. Αν το συναντήσω χαίρομαι πολύ. Αν όχι, είμαι και πάλι πλήρης».