Πόπη Μαλλιωτάκη: «Ζαλίζει» με τόπλες εικόνες στα νερά της Ταϊλάνδης

Πόπη Μαλλιωτάκη

Με αγάπη από την... Ταϊλάνδη, μας λέει η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Ακάθεκτη τις διακοπές στην Ταϊλάνδη συνεχίζει να απολαμβάνει η Πόπη Μαλλιωτάκη μαζί με την παρέα της, όπως φροντίζει άλλωστε να μας ενημερώνει διαρκώς μέσα από τα social media. Η τραγουδίστρια δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα στον εξωτικό προορισμό και «αναστατώνει» τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε ορισμένα από αυτά, μάλιστα, η Πόπη Μαλλιωτάκη φροντίζει να αφήνει… ελάχιστα στη φαντασία ποζάροντας πιο ανέμελη από ποτέ στον φωτογραφικό φακό. Έτσι λοιπόν, το απόγευμα της Τετάρτης, η τραγουδίστρια επέλεξε να «ζαλίσει» το θερμόμετρο του διαδικτύου ανεβάζοντας τις πλέον αποκαλυπτικές και υδάτινες εικόνες.

Κι αυτό μιας και η Πόπη Μαλλιωτάκη απήλαυσε ένα βραδινό μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου και διαμένει μαζί με τον γιο της, Βασίλη Λαζαρίδη. Τον πρώτο λόγω στις νέες της εικόνες, όμως, έχουν οι τόπλες πόζες που δημοσίευσε δίχως το πάνω μέρος του μπικίνι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Maliotaki (@popimaliotaki)

«Βραδινό μπανάκι» έγραψε λιτά στη λεζάντα, με την οποία και θέλησε να συνοδεύσει την αποκαλυπτική της δημοσίευση από την Ταϊλάνδη, με το Instagram να παίρνει «φωτιά» μέσα σε λίγα μόλις λεπτά από τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.