Πόπη Μαλλιωτάκη: Ποζάρει ολόγυμνη πάνω στο κρεβάτι στην Αφρική

Πόπη Μαλλιωτάκη

«Ξεσήκωσε» το Instagram, ξανά, η Πόπη Μαλλιωτάκη!

Τι κι αν ο Σεπτέμρβης βρίσκεται στο ξεκίνημα του, η Πόπη Μαλλιωτάκη συνεχίζει να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στις διακοπές. Τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Μάλιστα, όπως φροντίζει να ενημερώνει μέσω social media τους διαδικτυακούς της φίλους, αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Βόρεια Αφρική και συγκεκριμένα στην Τυνησία.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, η Πόπη Μαλλιωτάκη… εκτόξευσε τη θερμοκρασία με τις πόζες της στα πανέμορφα τοπία της χώρας και στην έρημο. Επίσης, η γοητευτική τραγουδίστρια εντυπωσίασε με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με μαγιό στην πολυτελή πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένει με τις αναλογίες της να «κλέβουν την παράσταση».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Popi Maliotaki (@popimaliotaki)

Η Πόπη Μαλλιωτάκη δεν δίστασε, ακόμα, να ποζάρει και ολόγυμνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας μόνο ένα σεντόνι και κρύβοντας τα επίμαχα σημεία με τα σχόλια και τα likes να παίρνουν εύλογα «φωτιά» μέσα σε λίγα λεπτά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Popi Maliotaki (@popimaliotaki)


Αυτό το διάστημα, τέλος, η τραγουδίστρια κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ μαζί της βρίσκεται και ο γιος της, Βασίλης Λαζαρίδης. Μαμά και γιος πάντα βρίσκουν χρόνο να περνούν μαζί πάρα το βεβαρημένο καθημερινό τους πρόγραμμα.