Πόπη Μαλλιωτάκη – Έχασε την πτήση της στην Ταϊλάνδη: «Ξεμείναμε εδώ, κανένα ευχέλαιο παιδιά»

Πόπη Μαλλιωτάκη

Περιπέτειες φαίνεται πως είχε η Πόπη Μαλλιωτάκη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ταϊλάνδη.

Στην εξωτική Ταϊλάνδη απήλαυσε η Πόπη Μαλλιωτάκη διακοπές διαρκείας, μαζί με την παρέα της και τον γιο της, Βασίλη Λαζαρίδη αλλά έμελλε να έχουν περιπέτειες λίγο πριν την επιστροφή τους. Κι αυτό μιας και έχασαν την πτήση τους στη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας και δημοσιοποίησαν το γεγονός μέσα από ιστορίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Ειδικότερα, λίγες ώρες νωρίτερα, ο γιος της τραγουδίστριας δημοσίευσε ορισμένες ιστορίες φανερά ενοχλημένος για την περιπέτεια που είχαν με την μητέρα του, Πόπη Μαλλιωτάκη στο αεροδρόμιο του Πούκετ εξηγώντας πως τέσσερα άτομα έχασαν τρεις προγραμματισμένες πτήσεις προκειμένου να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαζαρίδης, μία από τις υπάλληλους της εταιρείας με την οποία θα ταξίδευαν, ενώ τους ζήτησε αρχικά να περιμένουν στην ουρά για να κάνουν check in, στη συνέχεια η συνάδελφος της τους ανακοίνωσε πως έχει κλείσει το σύστημα και πλέον δεν μπορούν να επιβιβαστούν στη πτήση τους.

«Ξεμείναμε εδώ, κανένα ευχέλαιο παιδιά» έγραψε χαρακτηριστικά το νεαρό σε μια ιστορία, που δημοσίευσε στο Instagram και αναδημοσίευσε η μητέρα του.

Λίγες ώρες αργότερα, η Πόπη Μαλλιωτάκη και ο γιος της επανήλθαν με νέα ιστορία στα social media εξηγώντας πως τελικά κατάφεραν να βρουν νέα πτήση για να επιστρέψουν στην Ελλάδα, όμως, θα χρειαστεί να έχουν αρκετές ώρες αναμονή στη Σιγκαπούρη.