Πωλίνα: Βρέθηκε ο γιος της – Συγκλονίζουν τα λόγια της!

Πωλίνα

Το μήνυμα της τραγουδίστριας τα ξημερώματα της Τετάρτης...

Πολύ δύσκολες στιγμές βίωσε η Πωλίνα τα τελευταία 24ωρα. Η τραγουδίστρια δήλωσε την εξαφάνισή του γιου της, καθώς είχε χάσει τα ίχνη του από την Κυριακή. Ο 21χρονος που σπουδάζει στη Γλασκώβη θα επέστρεφε στην Ελλάδα την Κυριακή που μας πέρασε, ωστόσο, δεν ήρθε με την προγραμματισμένη πτήση.

Η Πωλίνα αναγκάστηκε να πάει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να μπορέσει να μάθει πληροφορίες από τη αεροπορική εταιρεία. Η ελληνική αστυνομία έδωσε αμέσως σήμα στην Ιnterpol.

Ξημερώματα Τετάρτης, η Πωλίνα με μια ανάρτησή της στο facebook προκαλεί συγκίνηση με τα λόγια της: «Χίλια ευχαριστώ παλιοί, νέοι και άγνωστοι φίλοι μου… Οι περιπέτειες και οι δοκιμασίες χρειάζονται καμιά φορά για να μας θυμίζουν πόσο ευάλωτοι και μηδαμινοί είμαστε μπροστά στο απρόσμενο και πόσο δυνατοί κι ευλογημένοι όταν δεχόμαστε τόση αγάπη… Και ακόμα στους φίλους του γιου μου Ρωμανό, Δημήτρη, Rodrigo, Ελένη, Τάσο… μια τεράστια αγκαλιά. Χωρίς εσάς θα ήταν πολύ δύσκολο…

Σε ευχή φίλης της να πάνε όλα καλά, η Πωλίνα απάντησε και αποκάλυψε ότι όλα τέλειωσαν καλά, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

telospolina080616