Πωλίνα – «Οι πρώτοι που θα φάμε ξανά… κλωτσιά θα είμαστε εμείς οι καλλιτέχνες»

Πωλίνα

"Κανένας δεν μπορεί να σταθεί εύκολα δίπλα σε έναν καλλιτέχνη"

Με αφορμή τη βραδιά – έκπληξη με τον Τόνι Σφήνο στο Mega, η Πωλίνα μίλησε στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών για τον κορονοϊό και τα καλοκαιρινά της σχέδια, ενώ αποκάλυψε τι έγινε στο τελευταίο της μπότοξ

Πώς περάσατε στο μεγάλο πάρτι του Mega χθες, με οικοδεσπότη τον Τόνι Σφήνο;

Κατ’ αρχάς, λες τη λέξη «Mega». Αυτό αμέσως σηματοδοτεί μια κατάσταση και μια παραγωγή από τους τεχνικούς, τους μουσικούς, όλους, ότι είμαστε σε ένα επίπεδο πρώτης γραμμής. Στο Mega δεν ήταν δυνατόν να περάσουμε άσχημα.

Πώς βιώνεις ως καλλιτέχνις τα πράγματα μετά τις εξελίξεις με τον κορονοϊό;

Είμαι υπάκουο και πειθαρχημένο πλάσμα, αλλά θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά η πειθαρχία πρέπει να είναι σε σχέση και με την πειθαρχία των άλλων και με την οργάνωση των πραγμάτων και το θέμα της κυβέρνησης να είναι σε σχέση με όλα τα επαγγέλματα. Διότι αν αυτό το πράγμα εξελιχθεί για άλλη μία φορά σε πισωγύρισμα, οι πρώτοι που θα φάμε ξανά «κλωτσιά» θα είμαστε εμείς οι καλλιτέχνες. Θεωρώ ότι όλοι πρέπει να έχουμε μια υπευθυνότητα, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε.

Πώς σχολιάζεις το θέμα που έχει ταράξει το πανελλήνιο, την υπόθεση με το βιτριόλι;

Δεν υπάρχουν σχόλια. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι ξεφεύγουν. Δεν υπερασπίζομαι κανέναν, δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά όταν φτάνει μια γυναίκα που φαίνεται φυσιολογική, καλοβαλμένη και νόστιμη να λειτουργεί έτσι, θα πρέπει κάποιοι να προσέξουν τον ψυχολογικό τομέα. Αν υπάρχει δηλαδή κάποιο πρόβλημα, να μην ντραπούν να απευθυνθούν σε ψυχιάτρους, ψυχολόγους. Πίσω από την ενέργεια της γυναίκας αυτής δεν κρύβεται μόνο η εκδίκηση προς την Ιωάννα. Κρύβεται πολύ πράγμα, το οποίο είναι αμαρτία τώρα να δικαιολογήσουμε, γιατί είναι έγκλημα. Ούτε όμως θα μπω στη διαδικασία να πω «κρεμάστε τη γυναίκα στο Σύνταγμα». Δυστυχώς όλα αυτά ξεκινούν από το σπίτι. Οι γονείς ντρέπονται να πουν ότι τα παιδιά τους έχουν θέματα. Το κουκουλώνουν. Φοβόμαστε να λέμε ότι είμαστε ψυχοπαθείς.

Τι ετοιμάζεις το καλοκαίρι;

Ετοιμάζουμε πράγματα «επικίνδυνα» και «επιθετικά», γιατί όλος αυτός ο εγκλεισμός φέρνει μια ζωντάνια, που θέλουμε να εκφράσουμε και πάλι. Οπως καταλαβαίνεις, οι πρώτες συναυλίες θα έχουν τρέλα μεγάλη. Ξεκινάμε από τη Θεσσαλονίκη, που πάντα μας ανέχεται, και θα πάμε Κρήτη και Κύπρο.

Στα προσωπικά σου πώς είσαι;

Κανένας δεν μπορεί να σταθεί εύκολα δίπλα σε έναν καλλιτέχνη. Είμαι γεμάτη, είμαι χορτάτη. Εχω έναν άνθρωπο που τον αγαπώ και με αγαπάει, που καταλαβαίνει τα ωράρια, καταλαβαίνει τις συνθήκες. Δεν πιέζει ο ένας τον άλλον. Υπάρχει αγάπη και κατανόηση.

Κάνεις πράγματα για σένα, όπως μπότοξ;

Πολύ σπάνια. Το έκανα πριν από 15 ημέρες και έρχεται ο γιος μου και μου λέει: «Ρε μάνα, έχει ανεβεί το φρύδι σου πολύ ψηλά» και του απαντώ: «Τι λες, παιδί μου;» και μου λέει: «Αυτό το φρύδι είναι σαν να μη δέχεται καμία αντίρρηση». Του λέω: «Περίμενε, αγόρι μου, σε λίγες μέρες θα κατέβει». Ερχεται προχθές και μου λέει ότι όντως τώρα το φρύδι είναι πιο… συγκαταβατικό!