Πωλίνα: «Είναι σαν να μην έχουμε χωρίσει ποτέ»

Πωλίνα

"Είναι από τους ανθρώπους αυτούς που έρχονται στη ζωή σου και μένουν" ανέφερε η Πωλίνα.

Η Πωλίνα έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά και μίλησε για το χωρισμό από τον Μεγακλή Βιντιάδη και το γεγονός πως έκανε παιδί ενώ δεν είχε πάρει ακόμα διαζύγιο.

Ο χωρισμός σας από τον Μεγακλή Βιντιάδη σας κόστισε;

Είναι σαν να μην έχουμε χωρίσει ποτέ, από την άποψη ότι ήμασταν πάντα φίλοι. Δεν ήταν χωρισμός με υστερίες, κακίες και πισώπλατες μαχαιριές. Είναι από τους ανθρώπους αυτούς που έρχονται στη ζωή σου και μένουν. Πάντα είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπώ, τον σέβομαι κι είναι τελικά μια σχέση ζωής ό,τι και να γίνει.

Γενικότερα υπήρξατε αντισυμβατική; Αποκτήσατε παιδί ενώ δεν είχατε πάρει διαζύγιο.

Ήταν καθαρά τυπικό κι είχα μιλήσει, δεν ήταν κρυφό, ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα. Το αντισυμβατικό εδώ είναι ότι δεν έκανα γάμους. Αν είναι κάτι που το επιθυμώ κι είναι προστατευμένο ναι θα κάνω κάτι αντισυμβατικό, το οποίο όμως είναι αντισυμβατικό επειδή το κρίνουν οι άλλοι έτσι. Απλά μπορεί να είναι κάτι φυσιολογικό για εμένα κι απλά έτυχε να είναι αντισυμβατικό. Οι επιλογές που έχουν να κάνουν με το παιδί μου και την προσωπική μου ζωή δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν είναι αντισυμβατικές., φτάνει να είναι σωστές και να μας κάνουν ευτυχισμένους εμάς. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Εγώ δεν πήγαινα ποτέ με το κοπάδι στη ζωή μου σε τέτοια θέματα.