Ποιος Έλληνας τραγουδιστής πληρώνει 15.000 ευρώ ΕΝΦΙΑ;

Το πενταώροφο παλατάκι του στη Βουλιαγμένη!

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά παραχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής και όπως αναφέρεται στο κείμενο, ο γνωστός τραγουδιστής πληρώνει ΕΝΦΙΑ 15.000 ευρώ για το σπίτι του στη Βουλιαγμένη.

lepa

«Υπήρξε ο λουστράκος από τον Πόντο που πέρασε τα παιδικά του χρόνια σε μια παράγκα στον Κορυδαλλό, μέχρι που τον άγγιξε το… μαγικό ραβδί της μοίρας και τον έκανε «βασιλιά της πίστας», δίνοντάς του πλούτη, ένα «παλατάκι» στη Βουλιαγμένη και αμέτρητα «μωρά» να χορεύουν γύρω του. Αυτή θα μπορούσε να είναι εν συντομία η ιστορία της ζωής του Λευτέρη Πανταζή.

Ομως ο δημοφιλής τραγουδιστής, που βρίσκεται 35 χρόνια στη δισκογραφία κι έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει ψηλά, παίρνοντας στα χέρια του τα ηνία της καριέρας του, δεν μας αφήνει να πιστέψουμε πως το παραμύθι του δεν είχε και… δράκους. Στη συνέντευξή του στην «Espresso», ο θρυλικός Λε-Πα παραδέχεται πως έχει πληρώσει βαρύ τίμημα κυνηγώντας τη δουλειά του: Εγχειρήσεις για κοίλη και κιρσούς, υπερκόπωση κι ένα ισχαιμικό επεισόδιο τον έκαναν να σκέφτεται πως ίσως τελικά δεν είναι ο… Σούπερμαν. Ωστόσο, η εργασιομανία του τού στέρησε κάτι πιο σημαντικό: χρόνο για να χαρεί την κόρη του. Επίσης, όπως λέει, δεν παντρεύτηκε ποτέ, γιατί για εκείνον το… ωραιότερο κορίτσι της ζωής του ήταν… η δουλειά του!

Ο Λευτέρης Πανταζής μάς υποδέχτηκε στο πενταώροφο (οι δύο όροφοι είναι κάτω από τη γη!) «παλατάκι» του στη Βουλιαγμένη, για το οποίο πληρώνει, όπως λέει, ENΦΙΑ 15.000 ευρώ! Καθίσαμε στη μεγάλη κουζίνα -όπου δεσπόζει το πορτρέτο της κόρης του, που μένει μαζί του- και σχεδόν… απνευστί μας διηγήθηκε άγνωστες στιγμές της άκρως ενδιαφέρουσας ζωής του: Από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στις δυτικές συνοικίες της Αθήνας -όταν εργαζόταν σκληρά ως λουστράκος, υδραυλικός ή σουβλατζής-, μέχρι που τέλειωσε το δημοτικό κι έγινε επαγγελματίας τραγουδιστής.

Πριν υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο με τη δισκογραφική Panivar, πήγε στα γραφεία της εταιρίας στην Ομόνοια με τα πόδια από το σπίτι του στο Αιγάλεω! Στη συνέχεια, ο Βλάσσης Μπονάτσος τον ξεχώρισε κι έγινε η αφορμή ώστε να πάρει μετεγγραφή σε μεγάλη εταιρία, η οποία ήταν «υπεύθυνη» για πολλές διαχρονικές επιτυχίες του, όπως τα “Ταραχή”, “Το ‘πε, το ‘πε ο παπαγάλος”, “Από δω η γυναίκα μου, από δω το αίσθημά μου”, “Σε νοσταλγώ” ».