Ποιος είναι ο Θάνος Παπαδημητρίου που έφερε στη χώρα μας όλες τις διασημότητες που συζητήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι;

Θάνος Παπαδημητρίου

"Πιστεύω ότι έχουμε to know-how και επιτέλους πρέπει να αξιοποιηθεί κατάλληλα, έτσι ώστε ο λεγόμενος ποιοτικός τουρισμός να αυξηθεί".

Ο Θάνος Παπαδημητριου είναι Pr-manager με ένα διεθνές δίκτυο δημοσίων σχέσεων το οποίο χρησιμοποιεί, μεταξύ άλλων, και για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Κάθε χρόνο φιλοξενεί στα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται, διεθνείς influencer και μοντέλα, ενώ κάνει vip host και Pr services σε σημαντικούς ανθρώπους του πλανήτη.

«Θεωρώ πως τελευταία έχουν γίνει βήματα για την εικόνα μας στο εξωτερικό. Δεν έχω αντιμετωπίσει παραξενιές και δυσκολίες από τους ξένους vip, αλλά κυρίως από τους Έλληνες, με μια μικρή εξαίρεση την Silvia Caruso που ήταν ευγενικά περίεργη. Αγχώθηκα την πρώτη φορά που θα ερχόταν ο Francesco Totti, αλλά όπως αποδείχτηκε, χωρίς λόγο, καθώς ήταν ο πιο cool and easygoing τύπος. Σπουδαια στιγμή για τη χώρα μας θεωρώ το περσινό show του Zuhair Murad στο Ζάππειο. Ήταν ένα πραγματικά μεγάλο γεγονός και η προβολή της Αθήνας μεγάλη. Πιστεύω ότι έχουμε to know-how και επιτέλους πρέπει να αξιοποιηθεί κατάλληλα, έτσι ώστε ο λεγόμενος ποιοτικός τουρισμός να αυξηθεί. Αυτό έχει ανάγκη η χώρα μας», δηλώνει ο Θάνος Παπαδημητρίου.

Τον ερχόμενο Νοέμβρη, ο Θάνος Παπαδημητρίου θα φέρει στην Ελλάδα για την εβδομάδα μόδας και για ελληνικό brand, ένα πολύ γνωστό μοντέλο που αγαπά πολύ τη χώρα μας και έχει εκατομμύρια followers…