Ποια ηθοποιός είχε περάσει μαζί με την Ισαβέλλα Βλασιάδου από κάστινγκ για τα “Άλλα κόλπα” του Μπονάτσου;

Ισαβέλλα Βλασιάδου

«Ο Βλάσσης ήταν ένας “τυφώνας”».

Στην εφημερίδα Espresso και την Δήμητρα Δάρδα έδωσε συνέντευξη η Ισαβέλλα Βλασιάδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το πρώτο της γύρισμα στη σειρά “Αυθαίρετοι”, ενώ αποκάλυψε πως στα “Άλλα κόλπα” που παρουσίαζε μαζί με τον Βλάσση Μπονάτσο, είχε πάρει τη θέση μετά από κάστινγκ, από το οποίο είχε περάσει και η Εβελίνα Παπούλια.

Η συνεργασία σας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο σανίδι;

Φοβερή εμπειρία, τη θαύμαζα πολύ. Απίθανο χιούμορ, χαλαρή και καθόλου αυστηρή. Άβαφη ήταν ακόμα πιο όμορφη. Είχε επιδερμίδα μικρού παιδιού.

Μεγάλο το χτυποκάρδι στο πρώτο γύρισμα για τους “Αυθαίρετους”;

Ρωτήστε με αν κοιμήθηκα τα προηγούμενα βράδια. Στο όρντινο με είδαν οι βασικοί ηθοποιοί και με “ζύγιζαν” αν θα τα πάω καλά. «Ποια είναι αυτή; Λες να είναι ατάλαντη;» θα σκέφτονταν. Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη σκηνή, τότε όλο το καστ ήρθε, με αγκάλιασε, μου είπαν πολλά “μπράβο”.

“Βαριά χαρτιά” οι πρωταγωνιστές…

Θυμάμαι πως ο σκηνοθέτης Νίκος Κουτελιδάκης, αστειευόμενος μάλιστα, τους έλεγε «οι μούρες», εννοώντας τον Χρήστο Βαλαβανίδη, τον Δημήτρη Πουλικάκο και τον Θέμη Μάνεση.

Στα “Άλλα κόλπα” πώς κερδίσατε το ρόλο δίπλα στον Βλάσση Μπονάτσο;

Πέρασα από οντισιόν μαζί με άλλους ηθοποιούς, όπως η Εβελίνα Παπούλια, αλλά τελικά, ναι, με επέλεξαν και συνεργάστηκα με έναν… τυφώνα.