Ποια Ελληνίδα ηθοποιός είχε χωρίσει, ενώ προετοίμαζε τον γάμο της;

Μαίρη Σταυρακέλλη

«Ήταν όλα προγραμματισμένα, κλεισμένη ημερομηνία. Είχα διαλέξει νυφικό μέχρι και παπούτσια».

Στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τη Γεωργία Παπαδημητρίου έδωσε συνέντευξη η Στεφανία Γκουρνέλου, που αποκάλυψε πως έχει φύγει από σχέση, ενώ είχε προγραμματίσει τα πάντα για τον γάμο της.

[dfp_ads id=236982]

Νιώθει πάντα καλά με την εικόνα της; «Πάντα καλά; Δεν υπάρχει αυτό. Είμαι φύσει καταθλιπτικό άτομο. Είμαι αψυχολόγητη τελείως. Έχω τεράστιες μεταπτώσεις στη διάθεσή μου. Δηλαδή μπορεί να γελάμε και να περνάμε ωραία και στο καπάκι να μην μπορώ να μιλήσω. Να θέλω να κλειστώ στο σπίτι μου».

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει στη ζωή της; «Έχω φύγει από σχέση λίγους μήνες πριν από τον γάμο. Ήταν όλα προγραμματισμένα, κλεισμένη ημερομηνία. Είχα διαλέξει νυφικό μέχρι και παπούτσια. Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Γι’ αυτόν τον άνθρωπο ένιωσα πολύ δυνατά συναισθήματα. Αλλά περνώντας τα χρόνια, κατάλαβα ότι πήρα μια ώριμη απόφαση.

Ποιος τύπος άνδρα πιστεύει ότι θα την κάνει να μην το ξαναβάλει στα πόδια; «Έλα μου ντε. Μάλλον ένας άνδρας που τα έχει βρει με τον εαυτό του. Αυτός που ξέρει τι θέλει από τη ζωή του και θα με πείσει γι’ αυτό. Δίνω μεγάλη βάση στο να είναι επίσης σοβαρός».

Στεφανία Γκουρνέλου