«Πίστευα ότι στο MasterChef θα παίζαμε πιο δίκαια! Κάποιοι παίκτες δεν είχαν όρια στο τι θα έκαναν…»

MasterChef

«Δεν περίμενα πόσο έντονος θα ήταν αυτός ο ανταγωνισμός».

Για την εμπειρία της στο MasterChef μίλησε η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη.

Πώς αποφασίσατε να τα αφήσετε όλα πίσω για να μπείτε σε ένα παιχνίδι μαγειρικής;

Είμαι από τα 24 μου καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας και στα 50 μου αποφάσισα ότι, παρόλο που με γεμίζει αυτό το επάγγελμα και αγαπώ πολύ την επαφή με τα παιδιά, η μαγειρική είναι ένα νέο πάθος που δεν το είχα ποτέ αναπτύξει. Έτσι αποφάσισα να αλλάξω πορεία. Ήταν λίγο ρίσκο, αλλά αυτό σημαίνει να κυνηγάς τα όνειρά σου και να τολμάς.

Υπήρξε κάτι που σας φόβιζε;

Η λέξη φόβος δεν είναι η σωστή. Είχα κάποιους δισταγμούς για το ριάλιτι. Είμαι ένας άνθρωπος αρκετά εσωστρεφής, αλλά αυτή για μένα ήταν η πρόκληση, το να ξεπεράσω τα όρια τα δικά μου και να βγω στον φακό και στον κόσμο.

Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου

Κάτι που δεν περιμένατε να αντιμετωπίσετε μέσα στη διαδικασία του παιχνιδιού;

Το MasterChef είναι ένα παιχνίδι αρκετά ανταγωνιστικό και πολλοί θέλουν να φτάσουν στο έπαθλο. Δεν περίμενα πόσο έντονος θα ήταν αυτός ο ανταγωνισμός. Πίστευα ότι θα παίζαμε πολύ πιο δίκαια.

Δηλαδή κάποιοι προσπαθούσαν να αναδειχθούν και με άλλους τρόπους;

Πιστεύω ότι κάποιοι παίκτες δεν είχαν όρια στο τι θα έκαναν για να διεκδικήσουν αυτό που ήθελαν. Δεν τους κρίνω, απλώς εγώ είχα άλλη προσέγγιση στο παιχνίδι.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!