«Πήρα πολλά χρήματα στις χρυσές εποχές, αλλά δεν έκανα περιουσία»

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια δηλώνει…

Στο Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Στανίση, που μίλησε μεταξύ άλλων για την χρυσή εποχή, όπου το χρήμα έρεε άφθονο.

[dfp_ads id=236982]

Θυμάστε τα πρώτα πολλά χρήματα που πήρατε;

Πολλά χρήματα πήρα όταν έκανα δίσκους και επιτυχίες. Ήταν χρυσές εποχές γιατί δουλεύαμε κάθε βράδυ, παίρναμε κάθε μέρα μεροκάματο. Λίγοι όμως έβγαλαν πολλά λεφτά. Για εμάς ήταν δύσκολο. Πάντα υπήρχε άγχος στη νύχτα. Έχει κόσμο; Θα πληρωθούμε; Πολλές φορές φεύγαμε από τα μαγαζιά άφραγκοι. Όταν δεν έχει δουλειά πώς θα πας στο ταμείο να ζητήσεις λεφτά; Δεν λέω όμως ότι δεν έβγαλα χρήματα, αλλά δεν έκανα περιουσία. Θα μπορούσα να κάνω, αν τα έκανα μασούρι, αλλά είμαι large. Και χάλασα, και ξόδεψα, και έβγαλα τα απωθημένα μου. Πήρα κι ένα σπίτι, μετά από τόσα ξενύχτια θα ήταν ντροπή να μην έχω ένα σπίτι. Έδωσα και ότι μπορούσα στους δικούς μου, άλλαξα και δύο αυτοκίνητα, αυτό ήταν. Ότι άλλο είχα στην άκρη τα φάγανε οι τράπεζες, αλλά δεν βαριέσαι, την υγειά μας να έχουμε.

Θυμάστε το πιο ακριβό φόρεμα που είχατε φορέσει;

Δούλευα στα καλύτερα μαγαζιά της παραλιακής την εποχή της αίγλης. Όλοι οι stars περνούσαν από εκεί. Το καλό ντύσιμο ήταν απαραίτητο, ήταν κομμάτι της δουλειάς. Ντυνόμουν σε Έλληνες κυρίως, ο Ασλάνης ήταν ο αγαπημένος μου και ο Βαλταδώρος. Είχα ωραία γούστα και έχω δώσει πολλά λεφτά για φορέματα. Τα έχω όλα ακόμη στην ντουλάπα μου και τα φοράω μέχρι σήμερα.

Κατερίνα Στανίση