Πηνελόπη Πλάκα: «Η λογική μού λέει ότι ήταν όνειρο ενώ η αίσθηση μου διαφωνεί»

Πηνελόπη Πλάκα

"Είμαι περήφανη που έχω νικήσει πολλά πράγματα τα οποία κουβαλούσα ως βάρος ακόμα και πριν από ένα χρόνο" εξομολογήθηκε η Πηνελόπη Πλάκα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Πηνελόπη Πλάκα, με αφορμή τη συνέχιση του σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ, στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η όμορφη πρωταγωνίστρια μίλησε για τους προσωπικούς της φόβους και τις ανασφάλειες αλλά και την μεταφυσική εμπειρία που βίωσε.

Τους έχεις νικήσεις τους φόβους και τις ανασφάλειες σου;

Σε ένα μεγάλο βαθμό, ναι! Είμαι περήφανη που έχω νικήσει πολλά πράγματα τα οποία κουβαλούσα ως βάρος ακόμα και πριν από ένα χρόνο.

Τι έχεις καταφέρει να νικήσεις;

To φόβο του θανάτου. Είναι κάτι που πια δεν με τρομάζει τόσο πολύ. Έχω βάλει στο μυαλό μου ότι είμαι μια συνέχεια. Όπως δεν ξέρουμε που ήμασταν πριν γεννηθούμε, έτσι δεν ξέρουμε και που θα πάμε.

Πως ενεργοποιήθηκε μέσα σου ο φόβος του θανάτου;

Τον είχα από μικρή ηλικία. Όταν μάθαινα ότι κάποιος πέθανε, αναρωτιόμουν γιατί και πω. Νομίζω ότι κάθε άνθρωπος ξεκινά να έχει τέτοιου είδους ανησυχίες λαο ερωτηματικά από τα 6 του, αν και πιο απλά βέβαια.

Έχετε βιώσει κάποια μεταφυσική εμπειρία;

Έχω βιώσει κάτι που η λογική μού λέει ότι ήταν όνειρο, ενώ η αίσθηση μου διαφωνεί. Μπορεί και να ήταν όνειρο ή απλά η μεγάλη επιθυμία μου να δω έναν αγαπημένο άνθρωπο που έχει φύγει. Δεν ξέρω, πραγματικά δεν μπορώ να απαντήσω.