Πικραμένος ο Γιώργος Γιαννόπουλος για το τέλος της σειράς «Το σόι σου»

Γιώργος Γιαννόπουλος

"Εμείς ονειρευόμασταν ότι θα μπορούσε να πάει πολλά χρόνια και μάλιστα λέμε..."

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τη σειρά «Το σόι σου»,  στην οποία πρωταγωνιστεί και συγκινημένος εξομολογήθηκε πως έχει στεναχωρηθεί για την ολοκλήρωσή της, ενώ αυτή σημειώνει πολύ υψηλή τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος δήλωσε τα εξής: «Περάσαμε δυσκολίες, αλλά έφτασαν 5 χρόνια. Αυτό σημαίνει αγάπη, σημαίνει να συμβιβάζεσαι. Δεν  είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Εδώ με τον άνθρωπό σου τσακώνεσαι, έτσι; Εμείς ευτυχώς πέντε χρόνια στο Σόι, δεν πλακωθήκαμε ποτέ με κανέναν. Μας σταματήσανε, ας το πούμε έτσι. Anyway εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες του σταθμού και τα παιδιά. Μην αναφέρω τα ονόματά τους. Έχω πει χίλιες φορές τα ονόματά τους. Πέρασαν πέντε σκηνοθέτες από αυτή τη δουλειά, σεναριογράφοι άπειροι, guess stars πολλοί. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.

Δεν θα μείνω στην ιστορία γιατί σταμάτησε, δεν αφορά εμένα. Ο σταθμός για κάποιο λόγο το σταμάτησε. Σταμάτησε όντως πάνω στο peak. Δηλαδή αυτή τη στιγμή τώρα «Το Σόι σου» είναι στις πρώτες δουλειές. Έτσι κάνει νούμερα, μαζί με τη «Μουρμούρα» που δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα σήμερα στην τηλεόραση. Anyway, εμάς μας έμεινε μια πίκρα, όπως ένα στίχο που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας και λέει: «Σαν δάκρυ από λεμόνι». Γιατί είμαστε πολύ αγαπημένοι. Επίσης μία φίλη μου ποιήτρια έχει γράψει ένα στίχο που λέει: «Έτσι και αλλιώς όλα τελειώνουν,  έχει μια θλίψη που σε λιώνει». Δεν υπάρχει ούτε μομφή, ούτε κακία, τίποτα. Τέλειωσε αυτό το πράγμα, πάμε παρακάτω. Αλλά έμεινε αυτή η πικρίλα γιατί ήταν τόσο αγαπημένοι, τόσο σμιλευμένοι οι χαρακτήρες. Εμείς ονειρευόμασταν ότι θα μπορούσε να πάει πολλά χρόνια και μάλιστα λέμε χαριτολογώντας με τη Μίρκα που θα φτιάξεις τον τάφο σου; Λίγο πιο πάνω»;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…