Πήγαινε πεινασμένη στο «Άκρως Οικογενειακόν» και έτρωγε το ντεκόρ!

Άκρως Οικογενειακόν

«Αν του γυρίσει το μάτι του Γιάννη Μπέζου μπορεί να γίνει ένας πανικούλης...»

O Μέμος Μπεγνής μίλησε στον Λάζο Μαντικό, στους 90,6 ΑΡΤ FM, για τα ευτράπελα στα γυρίσματα στη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν», αλλά και για τον Γιάννη Μπέζο.

«Μην φανταστείς ότι επωφελούμαστε από τις επαναλήψεις. Κάθε 6μηνο έχουμε τον φορέα μας ο οποίος είναι ο «Διόνυσος» για εμάς τους ηθοποιούς που μας πληρώνει για τις επαναλήψεις που παίζονται από σειρές μας.

[dfp_ads id=236982]

Θυμάμαι είχαμε την πρώτη χρονιά στο «Άκρως Οικογενειακόν» το κοριτσάκι που έκανε την μικρή μου αδερφή τη Λίλα. Ερχόταν πεινασμένο το παιδί στα γυρίσματα και μας έτρωγε το ντεκόρ στο στούντιο! (Γέλια) Έπρεπε να γυρίσουμε τη σκηνή ότι η οικογένεια ξυπνάει για το πρωινό και κατεβαίνει τις σκάλες. Το πρωινό δεν το βρίσκαμε… Η μικρή τα έτρωγε όλα, τα τοστ, τα γαριδάκια. Δεν το τάιζαν το μικρό μάλλον. (Γέλια) Ο Γιάννης Μπέζος τρελαινόταν. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τη σκηνή. Έπρεπε το τραπέζι να είναι όπως και την προηγούμενη σκηνή και δεν ήταν. Ήταν το ρακόρ που λέμε… Χαμός! Ωραίες στιγμές. Το θυμάμαι σαν χθες…

Αν του γυρίσει το μάτι του Γιάννη Μπέζου μπορεί να γίνει ένας πανικούλης, αλλά με εμένα δεν ήταν ποτέ έτσι αυστηρός. Μου έχει και του έχω συμπάθεια»!