Πέτρος Κουσουλός: «Ήμουν μέσα την ώρα του τοκετού! Όχι μόνο έκλαψα, σπάραξα…»

Πέτρος Κουσουλός

Οι πρώτες δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού μετά τον ερχομό της κόρης του στη ζωή.

Μπαμπάς έγινε ο Πέτρος Κουσουλός το πρωί του Σαββάτου, αφού η σύζυγος του Όλγα Ζαριφοπούλου έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι τους. Ο ίδιος μιλώντας στους συνεργάτες του στην εκπομπή Επιτέλους σαββατοκύριακο δεν έκρυψε τη συγκίνηση του, ενώ αποκάλυψε πως ήταν μαζί με την σύζυγο του την ώρα του τοκετού και όλο αυτό ήταν μια μοναδική εμπειρία που θα θυμάται σε όλη του τη ζωή.

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Τις πρώτες πρωινές ώρες ολοκληρώθηκε ο τοκετός, ο οποίος ήταν φυσιολογικός και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διαδικασία, γιατί πρέπει να σας πω ότι είχα το κουράγιο να το ζήσω όλο αυτό από μέσα. Ήμουν μαζί καθ’ όλη τη διάρκεια. Διήρκησε γύρω στις τέσσερις με πέντε ώρες. Οι πόνοι ξεκίνησαν αργά χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 10-11, ήρθαμε στο νοσοκομείο και έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και διαδικασίες, μπήκε στην αίθουσα αναμονής, μια τετράωρη, πεντάωρη διαδικασία και τις πρώτες πρωινές ώρες ήρθε στον κόσμο ένα υπέροχο πλασματάκι τριών κιλών και 52 εκατοστών, το οποίο αυτή τη στιγμή το κρατάει η Όλγα στην αγκαλιά της και είναι πάρα πολύ ήσυχη.

Ο Πέτρος Κουσουλός έγινε μπαμπάς!

Ήταν συγκλονιστικά όλα αυτά τα οποία έζησα. Ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα το οποίο δεν μπορώ να το περιγράψω ακόμα. Αν μου πείτε δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, αλλά νομίζω σιγά σιγά τα συνειδητοποιούμε όλα αυτά. Όχι έκλαψα… δεν το πίστευα, βγήκε αυθόρμητα ένα συναίσθημα που πήγαζε από εσωτερικά, σπάραξα, όχι μόνο έκλαψα», ανέφερε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!