Πέτρος Ιακωβίδης: GeiaSou – Το επικό τρολάρισμα της Minos για την αποχώρηση και η απάντηση της Panik

Πέτρος Ιακωβίδης

Ο Πέτρος Ιακωβίδης πήρε μεταγραφή στην Panik Records και η Minos τον αποχαιρέτησε με έναν... ιδιαίτερο τρόπο

Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Panik Records ανακοίνωσαν σήμερα την έναρξη της συνεργασίας τους. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής πήρε μεταγραφή και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στα γραφεία της εταιρίας, παρουσία του CEO, Γιώργου Αρσενάκου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Panik ανακοίνωσε την ένταξη του Πέτρου Ιακωβίδη στο δυναμικό της μέσα από μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της εταιρίας στο Instagram. Είναι άλλωστε κάτι που συνηθίζει να κάνει με όλους τους καλλιτέχνες που ανανεώνουν ή ξεκινούν τη συνεργασία τους μαζί της.

Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο ήταν το σχόλιο της πρώην δισκογραφικής εταιρίας του Πέτρου Ιακωβίδη. Η Minos-EMI λοιπόν αποφάσισε να… αποχαιρετήσει τον Πέτρο Ιακωβίδη, αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από τη σχετική φωτογραφία, γράφοντας «#GeiaSou», σε μία αναφορά στην τελευταία επιτυχία του τραγουδιστή. Έξυπνο, αν μη τι άλλο.

Άμεση ήταν όμως και η ανταπόκριση της Panik Records, η οποία έσπευσε να ανταπαντήσει με τον τίτλο από μία άλλη επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη, γράφοντας «#MiThimonis».