Πέθανε στα 39 της γνωστή τραγουδίστρια

Η τραγουδίστρια έπασχε από καρκίνο του μαστού.

Έφυγε από τη ζωή στα 39 της η Sarah Harding, η οποία το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Την είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της, η οποία δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της κόρης της στο Instagram: «Με βαριά καρδιά μοιράζομαι την είδηση ​​ότι η όμορφη κόρη μου Sarah πέθανε δυστυχώς. Πολλοί από εσάς θα γνωρίζετε τη μάχη της με τον καρκίνο και ότι πάλεψε τόσο δυνατά από τη διάγνωσή της μέχρι την τελευταία της μέρα. Έφυγε ήσυχα σήμερα το πρωί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την ευγενική υποστήριξή τους τον τελευταίο χρόνο. Για τη Sarah σήμαινε τα πάντα και της έδωσε μεγάλη δύναμη το γεγονός ότι ήξερε ότι την αγαπούν. Ξέρω ότι δεν θα θέλει να τη θυμούνται για τον αγώνα της ενάντια σε αυτή την τρομερή ασθένεια – ήταν ένα φωτεινό αστέρι που λάμπει και ελπίζω ότι έτσι θα τη θυμόμαστε.»

Η Sarah Harding, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τις Girls Aloud μαζί με τις Cheryl Tweedy, Nadine Coyle, Nicola Roberts και Kimberley Walsh, αποκάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο του μαστού τον Αύγουστο του 2020.

Οι Girls Aloud επανενώθηκαν το 2012 για να γιορτάσουν τα δέκα χρόνια τους. Το 2013 διαλύθηκαν και ακριβώς όπως τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ, έτσι και η Sarah κυκλοφόρησε το πρώτο της  EP το 2015 με τον τίτλο «Threads». Το 2017, ήταν η 20η διαγωνιζόμενη του Celebrity Big Brother και 25 ημέρες μετά την είσοδό της στο σπίτι του Big Brother, ανακηρύχθηκε νικήτρια από σόου.