Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης

Κώστας Ευριπιώτης

Ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας από την είδηση πως έφυγε ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης.

Σε ηλικία 56 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Κώστας Ευριπιώτης, καθώς έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλευόταν από τον Φεβρουάριο στο Σπηλιοπούλειο νοσοκομείο και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε εδώ και αρκετό καιρό ένα πρόβλημα υγείας στον εγκέφαλο το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει με μια λεπτή χειρουργική επέμβαση. Δυστυχώς όμως το πρόβλημα επανήλθε…

Ποιος ήταν ο Κώστας Ευριπιώτης…

Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη της Αθήνας το 1963. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του και ο πατέρας του ήταν εργάτης. Στην ηλικία των 17 ετών «έχασε» τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε στο να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του.

Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφτεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη.

Έγινε επαγγελματίας ηθοποιός το 1981. Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές όπως «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία», «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», «Οι επικίνδυνοι» (μια διαμαρτυρία), «Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα», «Μια γυναικάρα στα μπουζούκια», «Μπίζνες στα Βαλκάνια», «SafeSex», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Σεσουάρ για δολοφόνους», «Άντρες έτοιμοι για όλα», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο1», «Άντρες έτοιμοι για όλα», «Οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι τσούχτρες», «Έλα να… γυμνωθούμε ντάρλινγκ», «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», «Μαζί τα φάγαμε» και άλλες.

Στη συνείδηση του κοινού έμεινε για τον τηλεοπτικό του ρόλο ως ο «παλιός σμηνίτης «Γεώργιος Βλάχος» στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ANT1 «Της Ελλάδος τα παιδιά». Είχε συμμετάσχει επίσης στις σειρές Αχ Ελένη, Τμήμα ηθών, Εμείς κι εμείς, Εκείνες κι εγώ, Ιδιαιτέρα για κλάματα, Το κόκκινο δωμάτιο, Εργαζόμενη γυναίκα, Η οικογένεια βλάπτει, Μοντέρνα Οικογένεια, Κάτω Παρτάλι, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η ηθοποιός Καίτη Φίνου με ανάρτηση στο facebook.

Η ανάρτηση που έκανε η Καίτη Φίνου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!