«Πέθανε η μητέρα μου κι έπαιζα 4 ώρες πάνω στη σκηνή! Ήταν δύσκολη στιγμή»

Θοδωρής Ρωμανίδης

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται…

Συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε ο Θοδωρής Ρωμανίδης, που μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια της μητέρας του.

[dfp_ads id=236982]

Τι σε δυσκόλεψε πολύ;

Δύσκολη στιγμή αντιμετώπισα όταν πρόπερσι πέθανε η μητέρα μου κι έπαιζα 4 ώρες επάνω στη σκηνή στο έργο “Χαμός στο ΙΣΩΜΑ” και μάλιστα έκανα και ακροβατικά στα 54 μου. Επίσης, και πριν από λίγο καιρό, που πέθανε ο πεθερός μου.

Πρόσφατα, έμαθα, έγινες και παππούς…

Η κόρη μου είναι παντρεμένη στην Αμερική, μένει στην Ουάσινγκτον με τον άντρα και την κόρη της. Την εγγονή μου δεν την είδα όταν γεννήθηκε, την είδα τώρα, σε ηλικία 7 μηνών. Όταν ήρθαν, έκατσαν 14 μέρες κι εγώ ήμουν περιοδεία με το θέατρο, γι’ αυτό δεν την είδα. Έχουν συμβεί διάφορα τρελά.

Δηλαδή;

Έχουμε πάει με τον Μάρκο περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες , κατεβήκαμε Ουάσινγκτον, για να πάμε Φιλαδέλφεια, κι ενώ η κόρη μου ζούσε εκεί, δεν την είδα. Τότε έδινε εξετάσεις και ήταν μέσα στο Πανεπιστήμιο και δεν την είδα. Είναι μακριά μας 8 χρόνια. Η Ελένη δεν έφυγε λόγω κρίσης στο εξωτερικό, αλλά γιατί αυτό που έχει σπουδάσει, επειδή είναι ερευνήτρια σε θέματα άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι για εκεί. Τώρα είναι 30 ετών και κάνει το διδακτορικό της.