Περικλής Κονδυλάτος: Η ανάρτηση όλο νόημα για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Περικλής Κονδυλάτος

Δείτε όλα όσα έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος, σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η Ευρυδίκη ήταν φίλη της Βρισηίδας και όταν βγήκαμε από το παιχνίδι μιλούσαν ακατάπαυστα στο τηλέφωνο, οπότε κάπου κάπου έμπαινα και εγω στην κουβέντα και μιλούσα και εγώ μαζί της. Όταν βγήκα από το ξενοδοχείο ήμουν ψυχολογικά ράκος, είχα κάτσει μια εβδομάδα μόνος μου στον Άγιο Δομίνικο βλέποντας κόσμο να διασκεδάζει και εγώ ήμουν μέσα στην μιζέρια, η μόνη μου παρέα ήταν ένας φύλακας της παραγωγής που περισσότερο με ρομπότ έμοιαζε πάρα με ανθρώπο.

Όταν είδα την Βρισηιδα την αγκάλιασα λες και ήμουν μόνος μου 100 χρόνια και την έκανα φίλη μου αμέσως, και το ίδιο συνέβη και με την Ευρυδίκη. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Ευρυδίκη είναι παράπλευρο κέρδος ή παράπλευρη φίλη εάν δεν ήταν τόσο καλό και ζεστό κορίτσι με αξίες και ιδανικά και χαίρομαι πολύ που την συνάντησα σε μια πολύ άσχημη στιγμή που το εγώ μου ήταν θρύψαλα και ήμουν ανοιχτός στο να δω.

Έτσι μπαίνει το φως στην ζωή μας, από τις ρωγμές μας, οπότε όταν κάτι σας ραγίζει να ξέρετε ότι κάτι καλό έπεται. Ο νοών νοείται (και η νοουσα)», έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος.