Ο Περικλής Κονδυλάτος αποχαιρετά τον Τόλη Σκουλαριώτη: «Ελπίζω από εκεί που είσαι να με συγχωρέσεις»

Κονδυλάτος Σκουλαρικιώτης

"Ήσουν πάντα η έμπνευση μου, ο ορισμός της νιότης, ο ορισμός του να μένει κανείς πάντα παιδί και του να κάνεις όνειρα", γράφει ο γνωστός σχεδιαστής.

Το δικό του συγκινητικό αντίο στον Τόλη Σκουλαριώτη στέλνει ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων είναι σοκαρισμένος από την είδηση του θανάτου του στενού του φίλου, που έπεσε σαν κεραυνός στον χώρο της μόδας και όχι μόνο.

Ο Τόλης Σκουλαριώτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, ενώ τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε μέσα από τα social media η τραγουδίστρια και στενή του φίλη, Στέλλα Γεωργιάδου.

«Τολίνο μου! Έφυγες νωρίς! Θα βλέπω δεντρόσπιτα και θα σε θυμάμαι! Το όνειρο που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις στο αγαπημένο σου Μούρεσι. Θα σ’ έχω πάντα στην καρδιά μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Αντίο Τόλη μου, φανταστικό αγόρι της μόδας. Ήσουν πάντα η έμπνευση μου, ο ορισμός της νιότης, ο ορισμός του να μένει κανείς πάντα παιδί και του να κάνεις όνειρα. Πάντοτε με πίστευες και με ενθάρρυνες και ήσουν ο πρώτος που με πήρες σε μια πολύ σπουδαία επαγγελματική μου στιγμή να με συγχαρείς με γνήσια ανιδιοτελή χαρά», γράφει με τη σειρά του στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στο Instagram ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Θα θυμάμαι το γέλιο σου, το υπέροχο ντύσιμο σου, και το ότι ήσουν πρωτοπόρος. Σε γνώρισα στα πρώτα μου βήματα σε αυτό το χώρο και ήσουν πάντα καλόκαρδος και ανοιχτός. Θα θυμάμαι όλες τις ωραίες μας στιγμές, και θα τις φυλάξω μέσα μου. Ελπίζω από εκεί που είσαι να με συγχωρέσεις», καταλήγει ο Περικλής Κονδυλάτος.