Πένθος για τον Στέλιο Χανταμπάκη

Στέλιος Χανταμπάκης
Το συγκινητικό του μήνυμα.

Δύσκολες ώρες για τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος έχασε τον παππού του. Με μια ανάρτηση του στο instagram, ένα βίντεο στο οποίο τόσο εκείνος όσο και ο παππούς του ανταλλάσσουν λόγια αγάπης, ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχαιρέτησε τον παππού του, στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα σε όλους.

«Όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε πιο «σκληροί» η τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε… Έπρεπε να γίνω ο ίδιος Μπαμπάς για να καταλάβω τι θα πει αγάπη και πόσο σημαντικό είναι να το ακούς από τα παιδιά σου… Όσο «σκληροί» και να νιώθετε όσες δουλειές και να έχετε μη ξεχνάτε να το θυμίζετε στους γονείς σας… Καλό ταξίδι παππού… #grandfather#mydaddy #stelios #mylife #❤ #🙏🏻 #🦍 #hantampakakia» έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να τον συλλυπηθούν.

Όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε πιο «σκληροί» η τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε… Έπρεπε να γίνω ο ίδιος Μπαμπας για να καταλάβω τι θα πει αγάπη και ποσο συμαντικο είναι να το ακούς από τα παιδιά σου… Όσο «σκληροί» και να νιώθετε όσες δουλειες και να έχετε μη ξεχνάτε να το θυμίζετε στους γονείς σας… Καλο ταξίδι παππού… #grandfather #mydaddy #stelios #mylife #❤ #🙏🏻 #🦍 #hantampakakia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!