Πέμυ Ζούνη: «Δεν θα ήθελα να κάνω reunion με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, να κάνω τη θεία του;»

Ζούνη Παπακαλιάτης

"Θυμάμαι πως η πιο δύσκολη σκηνή ήταν ο αποχαιρετισμός μου με τον Χριστόφορο. Κλαίγαμε κανονικά", εξομολογείται η δημοφιλής ηθοποιός.

Η Πέμυ Ζούνη χαρίζει φέτος για δεύτερη χρονιά στο τηλεοπτικό κοινό έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας της, αυτόν της Μαργέτας στον «Έρωτα Φυγά» του ΟΡΕΝ.

Η αγαπημένη ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλά στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται στην τεράστια επιτυχία που είχε σημειώσει η συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη πριν από 20 ολόκληρα χρόνια.

«Θα ήθελα να μην πλατιάσει η ιστορία με τον Έρωτα Φυγά, γιατί την πατάς έτσι. Θεωρώ σοφό να κλείνει κάτι ένδοξα. Βεβαίως, θα στεναχωρηθώ αν κάτι δεν πάει καλά σε νούμερα τηλεθεάσης αλλά δεν είναι αυτό το άγχος μου», δηλώνει η Πέμυ Ζούνη στο περιοδικό Λοιπόν.

«Δεν το είχα ποτέ αυτό, ούτε στο θέατρο, ούτε στην τηλεόραση. Δεν μπορείς να κυνηγάς αυτό την ώρα που δουλεύεις. Ωστόσο, ευχόμουν να πηγαίνει καλά μια δουλειά. Η αποδοχή του κόσμου στον Έρωτα Φυγά είναι τεράστια. Ώρες-ώρες μου θυμίζει το Κλείσε τα Μάτια», σημειώνει η ηθοποιός.

Μιας και αναφέρατε το «Κλείσε τα Μάτια», θα δούμε κάποιο reunion με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη; Είναι κάτι που θα το θέλατε;

«Όχι. Όσο κι αν το θέλω κι αν τον αγαπάω – και νομίζω ότι κι εκείνος με αγαπάει – πιστεύω ότι η δουλειά μας ήταν ένα πικ που δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Ήταν τόσο ωραίο αυτό που είχε γίνει, που πλέον τι να κάνεις;

Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια… τι να κάνω τώρα; Τη θεία του; Θυμάμαι πως η πιο δύσκολη σκηνή ήταν ο αποχαιρετισμός μου με τον Χριστόφορο. Κλαίγαμε κανονικά», απαντά η Πέμυ Ζούνη.