Η Πέγκυ Ζήνα μιλάει για την παρεξήγηση με τον Γιώργο Θεοφάνους!

Πέγκυ Ζήνα

«Πέρασαν αρκετά χρόνια μετά την παρεξήγηση που είχαμε με τον Γιώργο. Δεν θα σου πω ψέματα…».

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στον Αλέξανδρο Πρίφτη και το Down Town Κύπρου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρεξήγηση που είχε με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Είναι αλήθεια ότι θα συνεργαστείς και πάλι με τον Γιώργο Θεοφάνους;

Όχι, δεν έχουμε συνεννοηθεί κάτι τέτοιο. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;

Το αποκλείεις;

Όχι, αν το νιώσουμε και οι δύο, γιατί όχι;

Ήσουν έτοιμη για τη συνεργασία σας στο «X-Factor». Ήσουν, όμως, έτοιμη να τον ξαναδείς μετά την παρεξήγηση που είχατε;

Η αλήθεια είναι ότι πέρασαν αρκετά χρόνια μετά την παρεξήγηση που είχαμε με τον Γιώργο. Δεν θα σου πω ψέματα, είχα μία μικρή αμηχανία στην πρώτη μας συνάντηση. Αλλά επειδή είχαμε πάει για φαγητό, λύθηκε αμέσως, στα πέντε πρώτα λεπτά, με το χιούμορ που έχουμε και οι δύο. Οπότε, το ξεπεράσαμε τελείως και τα λύσαμε όλα εκεί.

Είσαι από τα πολύ αγαπητά πρόσωπα στον χώρο. Αλήθεια, αισθάνθηκες ποτέ ότι προσπάθησαν να σε πολεμήσουν και να σου βάλουν εμπόδια;

Νιώθω ότι με αγαπούν. Δεν έχω να θυμάμαι άσχημες στιγμές, αλλά ναι, σαφώς κι εμένα με πολέμησαν κάποτε και μου έβαλαν εμπόδια. Όλα αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι… Και να προσπάθησαν, δεν τα κατάλαβα απόλυτα γιατί κοιτάζω μόνο μπροστά.

Υπήρξε κάποια στιγμή, γενικά στη ζωή σου, που να ένιωσες ότι λυγίζεις; Ότι φεύγει ο κόσμος κάτω από τα πόδια σου;

Ναι, υπήρξαν αρκετές τέτοιες στιγμές στη ζωή μου, αλλά για προσωπικούς λόγους και θέματα υγείας. Όχι για κάτι επαγγελματικό. Μόνο έτσι χάνω την ισορροπία μου, αν ταρακουνηθεί κάτι που είναι προσωπικό. Και θα μου επιτρέψεις να το κρατήσω προσωπικό.