Παυλίνα Βουλγαράκη: «Κανείς δεν ξέρει από που έρχομαι, μόνο εγώ»

Παυλίνα Βουλγαράκη

"Χρειάστηκε πολύ θάρρος και πολλή δουλειά για εμένα ώστε να βρω τη δύναμη να βγω έξω από τη ζώνη ασφαλείας μου και να ανοίξω την καρδιά μου για όποιον θέλει να την δει και να την κάνει ό,τι θέλει" έγραψε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Στο φεστιβάλ Συνάντηση νέων Άρδας έδωσε το παρών η Παυλίνα Βουλγαράκη για να τραγουδήσει μπροστά στο πολυπληθές κοινό. Η τραγουδίστρια με μία ανάρτησή της προχώρησε σε μία εξομολόγηση για τα συναισθήματα που ένιωσε και τη δύναμη που έχει χρειαστεί στην πορεία της για να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της.

«Η αλήθεια είναι ότι ποτέ κανείς δεν είπε ότι θα ήταν εύκολο, ο κάθε άνθρωπος ζει και καλείται να αντιμετωπίσει τις δικές του προκλήσεις. Κι ακριβώς γι’ αυτό δεν έχει νόημα να συγκρίνεται κάνεις με κανέναν. Κανείς δεν ξέρει από που έρχομαι κανείς δεν ξέρει από πού έρχεσαι μόνο εσύ, μόνο εγώ. Χρειάστηκε πολύ θάρρος και πολλή δουλειά για εμένα ώστε να βρω τη δύναμη να βγω έξω από τη ζώνη ασφαλείας μου και να ανοίξω την καρδιά μου για όποιον θέλει να την δει και να την κάνει ό,τι θέλει. Για τον έναν – τον έναν μόνο που αισθάνεται απέραντη μοναξιά σε όλο αυτό το ταξίδι, του υπόσχομαι ότι θα είμαι εδώ για να δίνω ό,τι πιο αληθινό έχω κάθε μα κάθε φορά.

Εμπεριέχει λάθη αυτή υπόσχεση, κάπως έτσι πάει η εμπειρία. Απόψε ήταν από τις πιο ελπιδοφόρες βραδιές αυτού του καλοκαιριού .Δεν φαίνεται καν από τα βίντεο αυτό που ένιωσα, όμως σας ευχαριστώ. Η ευγνωμοσύνη είναι πηγαία, αληθινή, απύθμενη. Εις το επανιδείν» έγραψε η Παυλίνα Βουλγαράκη.