Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ετοιμάζεται να παντρευτεί την κατά 24 χρόνια μικρότερη σύντροφο του!

«Αφού δεν έχει εκείνη πρόβλημα, θα έχω εγώ;»

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού, ο Γιάννης Καπετάνιος μιλά για τον έρωτα που του χτύπησε την πόρτα και τα πράγματα που έχουν αλλάξει στη ζωή του. Αποκαλύπτει μάλιστα πως ετοιμάζεται για γάμο με την κατά 24 χρόνια μικρότερη σύντροφο του.

kapetanios1

Πώς έγινε η γνωριμία σας; «Στο καμαρίνι μου στο θέατρο, μια εβδομάδα πριν τελειώσουμε τις παραστάσεις ήρθε να με δει στο θέατρο με ένα φίλο της, πέρυσι, μιλήσαμε λίγο, ο θίασος έφυγε περιοδεία στη Θεσσαλονίκη και μετά στην Κύπρο. Μόλις επέστρεψα, βγήκαμε, τα είπαμε… Εξαιρετικός χαρακτήρας, είναι σε όλα άριστη και μπουμπούκι, μικρή σε ηλικία.»

[dfp_ads id=236982]

Πόσων ετών είναι η σύντροφος σου; «Είναι 34 ετών, έχουμε 24 χρόνια διαφορά, αλλά αφού δεν έχει εκείνη πρόβλημα, θα έχω εγώ;

Σκέφτεσαι να κάνεις γάμο; «Με μαλώνει ο παπα- Σωτήρης, ο αδελφός μου, γιατί πρέπει να ευλογηθεί η σχέση μας, κάποια στιγμή, δεν πρέπει; Μέσα στο χρόνο είναι πιθανό να παντρευτώ. Άμα έρθει και ένα μωρό, δεν θα πούμε όχι, αν και οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά δεν θα κ..ώσουμε.»