Πασίγνωστη ηθοποιός κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της επειδή ζητά να εμβολιαστούν οι συντελεστές

Sharon Stone

Όσα ανέφερε η ηθοποιός για την τεράστια σημασία που έχει ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού.

Με ένα βίντεο η Sharon Stone αποκάλυψε ότι κινδυνεύει να χάσει την δουλειά της για επερχόμενη τηλεοπτική σειρά, καθώς η ίδια έθεσε σαν όρο να έχουν εμβολιαστεί πρώτα όλα τα μέλη της παραγωγής καθώς και ηθοποιοί της σειράς.

Μάλιστα η 63χρονη ηθοποιός ανέφερε ότι την απείλησαν πως θα χάσει την δουλειά της, αν δεν επιστρέψει στα γυρίσματα, με την ίδια στην συνέχεια να τοποθετείται ως εξής: «Θα επιστρέψω στο δουλειά μου πριν να έχουν εμβολιαστεί όλοι; Όχι, δεν θα πάω. Με απειλούν ότι θα χάσω την δουλειά μου; Ναι, το κάνουν. Θα χάσω την δουλειά μου εάν όλοι δεν εμβολιαστούν; Ναι θα μπορούσα. Θα υπερασπιστώ όλους εμάς ώστε όλοι στα σετ να είναι εμβολιασμένοι; Ναι, θα το κάνω. Επειδή είναι γελοίο ότι πρέπει να πάμε στην δουλειά, όπου στην πραγματικότητα δεν είναι ασφαλές να δουλεύουμε.

Δεν πρέπει να δουλέψουμε μέχρι να εμβολιαστούμε όλοι. Γιατί; Γιατί τρέχω για εμάς. Κι εγώ είμαι εσείς. Συγγνώμη που αυτές είναι οι συνθήκες εργασίας μας και που έχουμε αυτό το σωματείο ηθοποιών.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Η Sharon Stone μίλησε και στο CNN για το πόσο σημαντικός είναι ο εμβολιασμός και το πόσο θανατηφόρος μπορεί να είναι ο κορονοϊός.