Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός φεύγει για πέντε χρόνια στο εξωτερικό!

Πέμη Ζούνη

«Θα λείψω από την Ελλάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Έχω υπογράψει συμβόλαιο και έχει αυστηρή ρήτρα».

Η Πέμη Ζούνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα και αποκάλυψε πως φεύγει στο εξωτερικό για πέντε χρόνια.

Πέμη Ζούνη

Ισχύει ότι φεύγεις από την Ελλάδα για διεθνή καριέρα;

Θα λείψω από την Ελλάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Μέχρι να συμβεί επίσημα αυτό όμως, δεν θέλω να το συζητάω πολύ, γιατί έχω ακούσει πολλούς συναδέλφους να το προσπαθούν. Είναι κάτι πολύ σεβαστό που προϋποθέτει μεγάλο αγώνα και δεν είναι ωραίο να το ανακοινώσω πριν αυτό συμβεί. Αλλά ναι, έχω κάποια σοβαρά ανοίγματα για το εξωτερικό. Πρόκειται για μια ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσω.

Έχεις υπογράψει συμβόλαιο;

Ναι και αυτό το συμβόλαιο έχει αυστηρή ρήτρα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να ανακοινώσω παραπάνω πράγματα. Θα είναι πάντως μια ταινία που θα γυριστεί σε Αμερική, Ρωσία και Ισπανία και στην οποία θα παίζουν γνωστά ονόματα του Hollywood. Είμαι πολύ χαρούμενη για το νέο αυτό ξεκίνημα.

Αισθάνεσαι ότι ξεκινάς από το μηδέν;

Νιώθω τυχερή γιατί δεν πάω στα τυφλά να ψαχτώ από το μηδέν. Πάω για πολύ συγκεκριμένο λόγο: την ταινία. Έπειτα δεν θα σου κρύψω ότι το είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Απλώς τώρα μου δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία.

Αρκετοί θα αναρωτηθούν γιατί ξεκινάς μια νέα καριέρα στο Hollywood σε αυτή την ηλικία; Τι απαντάς;

Θα πρέπει να ρωτήσουν αυτούς που με ενέκριναν και με δέχτηκαν και αποφάσισαν ότι τους κάνω. Γιατί δεν ξεκίνησα μόνη μου να ψαχτώ γενικά για το εξωτερικό. Οπότε, στους κακοπροαίρετους απαντώ: «Μεγάλη μου τιμή που με δέχτηκαν και αποφάσισαν να επενδύσουν πάνω μου».