Παρασκευή Κερασιώτη: Με δάκρυα στα μάτια στο τελευταίο της βίντεο

Παρασκευή Κερασιώτη

"Έφυγε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό με πόνεσε, με πονάει και θα με πονάει για πάντα. Θα σας μιλήσω γι' αυτό λοιπόν" γράφει η Παρασκευή Κερασιώτη.

Η Παρασκευή Κερασιώτη, η κοπέλα που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 3, ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Tik Tok, στο οποίο κάνει τον απολογισμό της για το 2022 με δάκρυα στα μάτια.

Όπως αναφέρει η ίδια, ήταν ένας χρόνος «γεμάτος κλάμα και δυσκολίες», αφού μέσα στο 2022 έχασε το μεγαλύτερο στήριγμα της ζωής της, τον πατέρα της.

«Εμένα έτσι ήταν η χρόνια μου, μια χρόνια γεμάτη κλάμα και δυσκολίες. Έφυγε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και αυτό με πόνεσε με πονάει και θα με πονάει για πάντα θα σας μιλήσω για αυτό λοιπόν» γράφει στην αρχή της δημοσίευσής της η Παρασκευή Κερασιώτη.

«Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έφυγε ο μπαμπάς μου, το στήριγμα μου, ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου, το πιο ήρεμο πρόσωπο. Πέρασε ένας χρόνος και ο πόνος είναι ακόμα μεγαλύτερος» συμπληρώνει η φιναλίστ του GNTM 3.

«Δυσκολίες πολλές πάρα πολλές όμως δεν το βάζω κάτω. Όλα θα πάνε καλά με υπομονή επιμονή και πίστη. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή με τα καλά της και τα κακά της. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά αλλά πρέπει να ζούμε τη ζωή, πρέπει να τη ζήσουμε. Η ζωή είναι μικρή, ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Μην άφηνε τη ζωή να φεύγει. Ζήστε, χαμογελάστε, πείτε «σ’ αγαπώ», «συγγνώμη». δώστε αγκαλιές, πολλές αγκαλιές. Ν εκτιμάτε τους γονείς σας, να εκτιμάτε τα πάντα. Εύχομαι η νέα χρόνια που θα μας έρθει να φέρει υγεία και αγάπη σε όλους μας. Χρόνια πολλά» σημειώνει στην ανάρτησή της η Παρασκευή Κερασιώτη.

Παρασκευή Κερασιώτη