«Η Πάολα θα φάει τα μούτρα της αν συνεχίζει να…»

Πάολα

«Είναι δυνατόν να μιλάς για έναν άνθρωπο που λατρεύτηκε όπου υπάρχει απόδημος ελληνισμός;»

Ο λαϊκός τραγουδιστής Λεωνίδας Βελής, τη δεκαετία του ’80 συνέδεσε το όνομα του με αυτό του Στέλιου Καζαντζίδη, όταν ο τελευταίος είχε αποκαλέσει τον Βελλή «δεύτερο Καζαντζίδη». Έκτοτε ο Λεωνόδας Βελλής έμεινε πιστός θαυμαστής και συνεχιστής των τραγουδιών του Καζαντζίδη. Λέει στο «Καρφί» και στον Νίκο Νικόλιζα ο τραγουδιστής για την Πάολα και τις πρόσφατες δηλώσεις της:

«Αν η Πάολα είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια που τώρα αρχίζει να ανεβαίνει, δεν θα έπρεπε να εκφέρει γνώμη για κανέναν καλλιτέχνη. Πόσο μάλλον για έναν μύθο σαν τον Καζαντζίδη. Τον Στέλιο, η ιστορία τον έχει κατατάξει στο θρόνο που του αξίζει. Το καλό που έχει να κάνει αυτή η κοπέλα είναι να μην ανοίγει το στόμα της για πράγματα τα οποία αύριο θα μετανιώσει.

[dfp_ads id=236982]

Να κοιτάξει μόνο τη δουλειά της και τίποτα άλλο. Αν συνεχίσει να μιλάει για άλλους καλλιτέχνες και μάλιστα τόσο απαξιωτικά, στο τέλος θα φάει τα μούτρα της. Είναι δυνατόν να μιλάς για έναν άνθρωπο που λατρεύτηκε όπου υπάρχει απόδημος ελληνισμός; Πώς θα αντιμετωπίσει τον κόσμο της ξενιτιάς αν πάει να τραγουδήσει είτε Αμερική είτε Αυστραλία;

Ήδη οι Έλληνες εκεί μιλάνε αρνητικά για όσα είπε! Ο Στέλιος με τα τραγούδια του έφερε κοντά τον απόδημο ελληνισμό με την πατρίδα τους. Τα ξενιτεμένα ελληνόπουλα ακόμα και σήμερα τον τραγουδάνε στα γλέντια τους. Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι, πως μπόρεσε να πει όλα αυτά.